fbpx

Σιρεΐ: «Το τένις μού έχει αφήσει το σημάδι του στο παιχνίδι μου» (pics)

Σιρεΐ: «Το τένις μού έχει αφήσει το σημάδι του στο παιχνίδι μου» (pics)

Πρόκειται για μία από τις όχι και τόσο λίγες περιπτώσεις διεθνώς, μετάβασης από το τένις στο padel. Η Καμίλ Σιρεΐ, στα 25 της χρόνια αποφάσισε να αφήσει πίσω της τα μεγάλα κορτ και να εστιάσει σε αυτά του padel, φιλοδοξώντας να κάνει μία μεγάλη καριέρα. Η 25χρονη Γαλλίδα μίλησε για τις διαφορές που νιώθει αγωνιστικά, προερχόμενη από ένα συγγενές μεν, διαφορετικό δε, σπορ, αναφερόμενη παράλληλα και στους πιο βραχυπρόθεσμους στόχους της καριέρας της.

“Δεν σταματάω να παίζω όταν η μπάλα με περνάει. Αρχίζω να το κατανοώ, αλλά ακόμα σταματάω μερικές φορές. Το τένις μου έχει αφήσει το σημάδι του σε αυτό. Επίσης, δουλεύω πολύ στην άμυνα μετά την επαφή με το γυαλί. Είναι το πιο περίπλοκο για εμένα διότι μου αρέσει να χτυπάω την μπάλα πριν βρει στο γυαλί, αλλά υπάρχουν αρκετές φορές που είναι προτιμότερο να την αφήσεις να περάσει πρώτα (και να την χτυπήσεις μετά).

Αυτό που επίσης διαφέρει από το τένις είναι η προετοιμασία. Όσο καλύτερα καταφέρνεις να προετοιμάζεσαι για το χτύπημά σου στο padel, τόσο μεγαλύτερη διαφορά βλέπεις στο παιχνίδι σου.

Στη Γαλλία, θα ήθελα να συμμετάσχω σε μεγάλα τουρνουά και να γίνω μία από τις καλύτερες παίκτριες. Θα ήθελα επίσης να μπω και στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, μόλις αποδείξω την αξία μου. Ήμουν παίκτρια της γαλλικής ομάδας στο τένις και ήταν μία από τις ωραιότερες εμπειρίες μου, οπότε ελπίζω να το αναβιώσω αυτό στο padel.

Εκτός συνόρων, σίγουρα θα αγωνιστώ στο Καταλανικό σιρκουί και θα προσπαθήσω να ανταγωνιστώ τις Ισπανίδες και τις υπόλοιπες ξένες παίκτριες. Είναι ένα σιρκουί στο οποίο υπάρχουν πολλές εξαιρετικές παίκτριες και μπορεί να έχει διαμορφωτικό χαρακτήρα για εμένα. Φυσικά και σκέφτομαι να αγωνιστώ στο WPT ή το FIP, αλλά το κάθε πράγμα στον καιρό του”, είπε χαρακτηριστικά η Σιρεΐ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις