fbpx

O Ράφα Ναδάλ αποχαιρετά τον καλό του φίλο και μεγάλο του αντίπαλο, Ρότζερ Φέντερερ

O Ράφα Ναδάλ αποχαιρετά τον καλό του φίλο και μεγάλο του αντίπαλο, Ρότζερ Φέντερερ

Με μια συγκινητική ανάρτηση ο Ράφα Ναδάλ έστειλε το δικό του μήνυμα για την αποχώρηση του Ρότζερ Φέντερερ, για τον φίλο του με τον οποίον δημιούργησαν μια από τις πιο συγκλονιστικές και θρυλικές αντιπαλότητες μέσα στα κορτ.

Με τον άνθρωπο που θα έχει την τιμή να βρεθεί στο πλάι του στην τελευταία παράσταση του “Βασιλιά” στο Λονδίνο, όπου θα πραγματοποιηθεί το ιστορικό πλέον Laver Cup (23-25/9).

Προς τον Ρότζερ, τον φίλο μου και αντίπαλό μου.

Εύχομαι, αυτή η μέρα να μην είχε φτάσει ποτέ… Είναι στενάχωρη μέρα για εμένα προσωπικά και γενικότερα για ολόκληρο τον αθλητικό κόσμο. Στο είχα πει όταν είχαμε μιλήσει. Και, να, που έφτασε η ώρα.

Ήταν ευχαρίστησή μου, μεγάλη μου τιμή και προνόμιο για εμένα, να μοιράζομαι τα courts μαζί σου, για όλα αυτά τα χρόνια, περνώντας τόσο υπέροχες στιγμές, εντός κι εκτός γηπέδων.

Θα έχουμε πολλές ακόμη στιγμές να μοιραστούμε στο μέλλον, γιατί έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα ακόμη παρέα. Το ξέρουμε και οι δυο αυτό.

Για την ώρα, εύχομαι κάθε ευτυχία σε σένα και τη σύζυγό σου, Μίρκα, τα παιδιά σας, την οικογένειά σας. Να απολαύσεις ό,τι θα έρθει. Θα σε δω στο Λονδίνο, στο Laver Cup

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις