fbpx

Μάρεϊ: «Θα είναι μία ευκαιρία να τιμήσουμε τη Βασίλισσα»

Μάρεϊ: «Θα είναι μία ευκαιρία να τιμήσουμε τη Βασίλισσα»

Ως μία ευκαιρία για να τιμηθεί η μνήμη και το έργο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ βλέπει την προσεχή μάχη της Βρετανίας με τις ΗΠΑ στη Γλασκώβη για το Davis Cup ο Άντι Μάρεϊ. Ο Σκωτσέζος, που θα βρίσκεται στις τάξεις της βρετανικής ομάδας, στάθηκε σε αυτή την παράπλευρη κατάσταση, θεωρώντας πως όχι μόνο αγωνιστικά ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, αλλά συνολικά όλο το κοινό στις κερκίδες θα δείξει την αγάπη του προς την αποδημήσασα βασίλισσα.

“Προφανώς είναι μία πολύ στενάχωρη εβδομάδα λόγω του θανάτου της βασίλισσας. Νομίζω πως αυτή θα είναι μία ευκαιρία για όλους, για να δείξουν πόσα πολλά σήμαινε (η Ελισάβετ Β΄’) για όλους μας. Είμαι σίγουρος πως θα υπάρχουν αντίστοιχα τραγούδια, ενός λεπτού σιγή, θετικά συνθήματα και όλα τα σχετικά.

Είχε μία απίθανη ζωή και πιστεύω πως εδώ, αυτές τις λίγες ημέρες που θα αγωνίζεται η ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου, θα είναι η ευκαιρία για όλους να γιορτάσουν την παρουσία και το έργο της ζωής της. Είχα την τεράστια τύχη να αγωνιστώ και μπροστά της στο Wimbledon, όταν είχε έρθει να παρακολουθήσει κάποιους αγώνες. Ήμουν πολύ τυχερός που το βίωσα αυτό”, ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του Μάρεϊ.

Υπενθυμίζεται πως ο Σκωτσέζος έχει χρηστεί και ιππότης από τον βρετανικό θρόνο το 2017, με την τελετή να κατευθύνει ο τότε διάδοχος πρίγκιπας Κάρολος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις