fbpx

«Θα επιστρέψει πιο δυνατός ο Τζόκοβιτς – Έχει 5 με 6 χρόνια μπροστά του»

«Θα επιστρέψει πιο δυνατός ο Τζόκοβιτς – Έχει 5 με 6 χρόνια μπροστά του»

Άκρως αποκαλυπτικός εμφανίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξη ο θείος του Νόβακ Τζόκοβιτς, Γκοράν, όπου μίλησε για τις αλλεπάλληλες δυσκολίες που πέρασε φέτος ο τενίστας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μέλλον του.

Το 2022 δεν ήταν ακριβώς η χρονιά του Σέρβου αθλητή, μιας και η απόφασή του να μην εμβολιαστεί του κόστισε τις συμμετοχές του, τόσο στο πρώτο, όσο και στο τελευταίο Grand Slam, στην Αυστραλία και στις ΗΠΑ.

Πλέον, ο Τζόκοβιτς βρίσκεται ένα Slam πίσω από τον κορυφαίο επίσης Ναδάλ, και με το χρόνο να περνάει, ίσως να μην προλάβει να τον προσπεράσει ξανά σ’ αυτή την άτυπη κούρσα.

Ωστόσο, ο θείος του Τζόκοβιτς, Γκόραν, είναι σίγουρος πως όλες αυτές οι δυσκολίες που πέρασε ο ανιψιός του, μόνο ευεργετικά θα λειτουργήσουν προς τον ίδιο, καθώς θα τον κάνουν πιο δυνατό και θα επιστρέψει πιο “πεινασμένος” για τίτλους και διακρίσεις.

Όσα είπε ο θείος του Νόβακ Τζόκοβιτς

«H δοκιμασία που πέρασε φέτος στην Αυστραλία, το μόνο που θα κάνει είναι να επεκτείνει την καριέρα του. Αντί να αποσυρθεί σε 3 ή ίσως 4 χρόνια, η καριέρα του θα παραταθεί στα 5 ή και 6 χρόνια ακόμα. Το σώμα του ξεκουράζεται.»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις