fbpx

Σερίνα Γουίλιαμς όπως…Τομ Μπρέιντι; (vid)

Σερίνα Γουίλιαμς όπως…Τομ Μπρέιντι; (vid)

Η Σερίνα Γουίλιαμς είπε ότι μπορεί κάποια μέρα να επιστρέψει στη δράση με τον ίδιο τρόπο που το έκανε ο Τομ Μπρέιντι όταν έκανε πίσω στα σχέδιά του για αποχώρηση και συνέχισε να παίζει στο NFL. Πριν το US Open, όπου ηττήθηκε στον τρίτο γύρο από την Άιλα Τομλιάνοβιτς, η Γουίλιαμς είπε ότι σχεδιάζει να εξελιχθεί μακριά από το άθλημα αφήνοντας να εννοηθεί ότι στο Φλάσινγκ Μέντοους θα έδινε την τελευταία της παράσταση.

 Τα μηνύματα ήταν ανάμικτα από την 40χρονη μετά την ήττα της. Στην συνέντευξή της στο κορτ μετά την ήττα της η ίδια επιβεβαίωσε το τέλος ωστόσο η κάτοχος 23 τίτλων Γκραν Σλαμ ρίχνει νέο λάδι στη φωτιά μετά την εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή Tonight Show του Τζίμι Φάλον. Σε ερώτηση για την περίπτωση να κάνει στροφή 180 μοιρών στην απόφασή της να αποσυρθεί είπε: «Ο Τομ Μπρέιντι άρχισε μία απίστευτη τάση, αυτό θέλω να πω».

 Ο Τομ Μπρέιντι χρειάστηκε μόλις 40 ημέρες για να ανακαλέσει την απόφασή του να αποσυρθεί από το NFL. Μετά από 22 σεζόν ανακοίνωσε ότι ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει αλλά προτού στεγνώσει το μελάνι στην απόφασή του, ο επτά φορές πρωταθλητής του Super Bowl συμφώνησε να επιστρέψει στους Tampa Bay Buccaneers. Μιλώντας για την ιδέα και την σημασία της απόσυρσης η Γουίλιαμς είπε στον Φάλον: «Θεωρώ ότι η απόσυρση είναι κάτι που το αξίζεις και ο κόσμος δουλεύει πολύ σκληρά για αυτήν. Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε μία ηλικία που σίγουρα έχω πολλά περισσότερο να δώσω και υπάρχουν πολλά περισσότερο που θέλω να κάνω οπότε δεν θα χαλαρώσω, υπάρχουν πολλά περισσότερα για εμένα. Νιώθω ότι υπάρχει μία εξέλιξη της Σερίνα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να κάνω εδώ και πολλά χρόνια και είχα για καιρό το πάθος για το τένις που άφηνε πίσω όλα τα άλλα πράγματα. Τώρα ήρθε η στιγμή για εμένα να αρχίσω να απολαμβάνω αυτά τα πράγματα».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις