fbpx

Δημιουργός ομίλου padel ο Τόμας Γιόχανσον!

Δημιουργός ομίλου padel ο Τόμας Γιόχανσον!

Στροφή στο padel και δυναμική είσοδο σε αυτό πραγματοποιεί ο Τόμας Γιόχανσον. Ο παλαίμαχος Σουηδός τενίστας και προπονητής (για ένα διάστημα συνεργάστηκε και με τη Μαρία Σάκκαρη), είναι πλέον συνδημιουργός και συνιδιοκτήτης ενός ολοκαίνουργιου ομίλου padel στην πόλη Νόρσεπινγκ, έχοντας βλέψεις να τον μετατρέψει σε ένα από τα κορυφαία club της χώρας.

“Θέλουμε να κάνουμε πολλή δουλειά και προπόνηση με παιδιά. Να δημιουργήσουμε σχολεία padel που θα μας επιτρέψουν να αναδείξουμε τους μελλοντικούς παίκτες της Σουηδίας.

Το να βλέπω αυτό το club να δημιουργείται στο κέντρο της πόλης (Νόρσεπινγκ) είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα, αφού αυτή είναι η πόλη καταγωγής μου αλλά εδώ είναι και το πατρικό της συζύγου μου, εδώ ζουν οι γονείς της. Αρχικά, οι άνθρωποι που δημιουργούσαν τον όμιλο με προσέγγισαν. Ήθελαν βοήθεια πάνω στο σχέδιό τους. Έτσι άρχισαν τα πράγματα. Μου ζήτησαν να συνεργαστώ μαζί τους στη δημιουργία του club.

Τώρα πια, έχουμε 18 κορτ. Έχουμε ένα υπέροχο γυμναστήριο σε σημείο που επιβλέπει από ψηλά τα κορτ, ένα μικρό σπα με τζακούζι και σάουνα για χαλάρωση μετά το παιχνίδι. Έχουμε εννέα γραφεία όπου νεαροί επιχειρηματίες του Νόρσεπινγκ μπορούν να καθίσουν και να εργαστούν, δύο δωμάτια συνεδριάσεων, ενώ σερβίρουμε πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο.

Μας πλησίασαν αρκετοί όμιλοι padel, μερικοί εξ αυτών μάλιστα δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί κατασκευαστικά. Ήθελαν να συνεργαστούμε με το APT Padel Tour. Στον όμιλό μας είμαστε 18 συνέταιροι. Είναι ένα πολύ μεγάλο σχέδιο. Νομίζω πως αυτό το κέντρο, δίχως να θέλω να το περηφανευθώ, ανήκει μέσα στα πέντε ή και τρία καλύτερα club”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιόχανσον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις