fbpx

Αλκαράθ: «Είναι ένα παιδικό όνειρο να είσαι Νο. 1 στον κόσμο και να έχει κατακτήσει Grand Slam» (vid)

Αλκαράθ: «Είναι ένα παιδικό όνειρο να είσαι Νο. 1 στον κόσμο και να έχει κατακτήσει Grand Slam» (vid)

O Κάρλος Αλκαράθ, εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά, μετά τη νίκη του κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ στον τελικό του US Open, την κατάκτηση του 1ου Grand Slam στην καριέρα του, αλλά και την άνοδό του στο Νο. 1 της κατάταξης στην ATP τόνισε στην ομιλία του, κατά τη διάρκεια της απονομής, για το παιδικό του όνειρο, αλλά και για τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να φτάσει στην κορυφή.

«Είναι ένα παιδικό όνειρο να είσαι Νο. 1 στον κόσμο και να κερδίσεις ένα Grand Slam», δήλωσε ο Ισπανός. «Έχω δουλέψει πολύ σκληρά. Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν πολλά συναισθήματα. Όλη αυτή η δουλειά που έχω κάνει με την ομάδα μου και την οικογένειά μου.»

«Είμαι μόλις 19 ετών και όλες οι δύσκολες αποφάσεις πάρθηκαν με τους γονείς μου και την ομάδα μου. Είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό για μένα. Δάκρυσα όταν σκέφτηκα τη μητέρα μου, τον παππού μου, τους ανθρώπους που δεν κατάφεραν να έρθουν.»

Όσο για τον αν αισθάνθηκε κόπωση μετά από τις 23 ώρες και 54 λεπτά που έμεινε στο κορτ αυτές τις δύο εβδομάδες, ο 19χρονος απάντησε: «Κουρασμένος; Λίγο. Ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος για να κουραστείς στους τελευταίους γύρους ενός Grand Slam ή σε κάθε τουρνουά. Πρέπει να είσαι έτοιμος να τα δώσεις όλα.»

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις