fbpx

Ζαμπέρ: «Η κατάκτηση ενός Grand Slam παραμένει ένας από τους μεγάλους στόχους μου» (vid)

Ζαμπέρ: «Η κατάκτηση ενός Grand Slam παραμένει ένας από τους μεγάλους στόχους μου» (vid)

Στον τελικό του Wimbledon, τον περασμένο Ιούλιο, η Ονς Ζαμπέρ έπεσε πάνω στην ασυγκράτητη Έλενα Ριμπάκινα γνωρίζοντας στην ήττα στην 1η συμμετοχή της σε τελικό Grand Slam. Στη Νέα Υόρκη η Τυνήσια πήγε με τον ίδιο στόχο: την κατάκτηση του 1ου Major στην καριέρα της.

Η 28χρονη τα κατάφερε και πάλι να φτάσει μέχρι τον τελικό, αλλά για μια ακόμη φορά δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο γνωρίζοντας την ήττα από την Νο. 1 του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ.

Το μόνο που ίσως παρηγορεί την Τυνήσια είναι το γεγονός ότι από την ερχόμενη Δευτέρα (12/9) θα βρεθεί στο Νο. 2 του κόσμου πίσω από την Πολωνή.

Κατά τη διάρκεια της απονομής του φετινού US Open, η Ζαμπέρ δήλωσε ότι θέλει να εμπνεύσει κι άλλες γενιές, όπως εμπνεύστηκε και η ίδια από θρύλους του αθλήματος, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο μεγάλος της στόχος παραμένει η κατάκτηση εντός Grand Slam.

«Αυτός ο τελικός σημαίνει πολλά για μένα», είπε στην ομιλίας της η Τυνήσια. «Πάντα πιέζω τον εαυτό μου για να προχωρήσω παρακάτω. Η κατάκτηση ενός Grand Slam είναι ξεκάθαρα ένας από τους μεγάλους στόχους μου. Ελπίζω να μπορώ να εμπνεύσω ακόμα περισσότερες γενιές, όπως κι εγώ έχω εμπνευστεί από τόσες πολλές πρωταθλήτριες, όπως η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και η Αράντσα Σάντσες. Ευχαριστώ την ομάδα μου που δεν σταμάτησε ποτέ να με πιέζει. Αυτή είναι μόνο η αρχή.»

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις