fbpx

US Open: Για το παιχνίδι του Κάρλος Αλκαράθ μίλησε ο Άλεξ Κορέτζα

US Open: Για το παιχνίδι του Κάρλος Αλκαράθ μίλησε ο Άλεξ Κορέτζα

Ο Άλεξ Κορέτζα έχει βρεθεί δύο φορές, δίχως επιτυχία, σε τελικό Γκραν Σλαμ, το γαλλικό όπεν του 1998 και του 2001 ενώ έχει φτάσει μέχρι το νούμερο δύο στην παγκόσμια κατάταξη. Σε ρόλο αναλυτή εδώ και χρόνια στο Eurosport, ο Ισπανός μίλησε για τον συμπατριώτη του, τον Κάρλος Αλκαράθ που θα αγωνιστεί στον τελικό του US Open.

«Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, μπορεί να παίξει ανεξάρτητα αντιπάλου και επιφάνειας. Έχει την επιθυμία να είναι ο καλύτερος. Κινείται εξαιρετικά καλά και είναι πολύ σημαντικό στα σκληρά κορτ και απέναντι σε παίκτες που χτυπούν πολύ σκληρά τη μπάλα. Το παιχνίδι του είναι πολύ εκρηκτικό, είναι πολύ δύσκολο να βρεις σημεία για να κερδίσεις πόντο απέναντί του επειδή συνήθως θέτει το ρυθμό. Πολλά εξαρτώνται σε ένα ματς από εκείνον και ανεξάρτητα από τον αντίπαλό του δείχνει πάντα να έχει την ευκαιρία για winner».

«Για εμένα, η απόδοση τις προάλλες απέναντι στον Σίνερ ήταν απίστευτη επειδή και οι δύο έφεραν το τένις σε διαφορετικό επίπεδο. Χτυπούσαν πολύ σκληρά τη μπάλα, με ελάχιστα λάθη, με μεγάλη ακρίβεια και ίσως ο Σίνερ να είχε καλύτερο σερβίς που τον βοήθησε πάρα πολύ να μείνει στο ματς. Για τον Αλκαράθ, η νίκη επί του Σίνερ με τον τρόπο που έπαιξε ο Ιταλός, ήταν μία μεγάλη προσπάθεια επειδή ο Γιανίκ χτυπούσε σπουδαία και από τις δύο πλευρές, το φόρχαντ και το μπάκχαντ, όπως επίσης και από το σερβίς».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις