fbpx

Σφιόντεκ: «Πριν το τουρνουά δεν περίμενα ότι θα κερδίσω τον τίτλο» (vid)

Σφιόντεκ: «Πριν το τουρνουά δεν περίμενα ότι θα κερδίσω τον τίτλο» (vid)

Η Ίγκα Σφιόντεκ κατέκτησε στη Νέα Υόρκη το 3ο Grand Slam στην καριέρα της, το πρώτο εκτός Roland Garros, επικρατώντας στον τελικό της Ονς Ζαμπέρ με 6-2, 7-6(5).

Ωστόσο, η ίδια στην ομιλία της κατά τη διάρκεια της απονομής αποκάλυψε ότι πριν ξεκινήσει το τουρνουά δεν περίμενε ότι θα κατακτήσει τον τίτλο.

«Πριν από τη έναρξη του τουρνουά δεν περίμενα να κερδίσω τον τίτλο», είπε η Νο. 1 του κόσμου που μετράει πλέον 10 συνεχόμενους τίτλους με 20-0 σετ.

«Είναι δύσκολο (ψυχικά) να επιστρέψεις μετά από μια κατάκτηση ενός Grand Slam (Roland Garros), παρά το γεγονός ότι ήταν το δεύτερο που κέρδισα στην καριέρα μου. Έπρεπε να παραμείνω ψύχραιμη και να επικεντρωθώ στους στόχους μου γιατί το US Open είναι τόσο δυνατό, αλλά και τόσο τρελό τουρνουά. Είμαι πραγματικά τόσο υπερήφανη που μπόρεσα να το διαχειριστώ ψυχικά.»

Σχετικά με την αντίπαλό της στον τελικό, Ονς Ζαμπέρ, η Σφιόντεκ πρόσθεσε: «Η Ονς είχε μια καταπληκτική σεζόν κι εδώ έκανε ένα εξαιρετικό τουρνουά. Υπάρχει μια πολύ ωραία αντιπαλότητα μεταξύ μας. Είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε μπροστά μας ακόμα πολλά παιχνίδια, κάποια από τα οποία θα κερδίσει στο μέλλον. Είμαι απόλυτα βέβαιη γι’ αυτό

YouTube video

«δένει»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις