fbpx

Αλκαράθ: «Δεν φοβάμαι τον τελικό» (vid)

Αλκαράθ: «Δεν φοβάμαι τον τελικό» (vid)

Ο Κάρλος Αλκαράθ μετά από ένα 5άσετο, εξασφάλισε την παρουσία του στον 1ο τελικό Grand Slam, μετά από μία μεγάλη αναμέτρηση απέναντι στον Φράνις Τιάφο. 

Ο Ισπανός θέλει μια ακόμα νίκη για τον τίτλο, ενώ βρίσκεται και μια… ανάσα από την άνοδο στο Νο1 για πρώτη φορά στην καριέρα του. Αν δεν συμβεί αυτό τότε θα πάει στο Νο2 το οποίο επίσης αποτελεί μεγάλο επίτευγμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι κάτι για το οποίο έχω προετοιμαστεί ψυχικά και σωματικά για να μπορέσω να ζήσω αυτές τις στιγμές και να παλέψω για μεγάλα πράγματα. Τώρα (σ.σ Παρα΄ είναι η στιγμή για να απολαύσω τη νίκη μου στον ημιτελικό και αύριο θα προετοιμαστώ για τον τελικό.

Πάντα πίστευα στον εαυτό μου, στο παιχνίδι μου και ήμουν φρέσκος σωματικά. Στους περισσότερους αγώνες των 5 sets ήμουν καλά προετοιμασμένος, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Έχω κερδίσει 8/9 5σετα που έχω παίξει στην καριέρα μου και έχω χάσει ένα από τον Μπερετίνι στο Australian Open.

Έχω αποδείξει ότι μπορώ να διαχειρίζομαι καλά τα 5σετα, το έκανα με τον Τσίλιτς και με τον Σίνερ και σήμερα. Παίζω το καλύτερό μου τένις παρά τις ώρες που έχω περάσει στο court και την ελάχιστη ξεκούραση που έχω αυτές τις ημέρες.

Δεν φοβάμαι τον τελικό. Νιώθω καλά σωματικά και ψυχικά και ανυπομονώ να αγωνιστώ».

Όσο για τον Κάσπερ Ρουντ τον αντίπαλό του την Κυριακή, ο Αλκαράθ τόνισε: «Τον κέρδισα στον τελικό στο Miami Open. Νομίζω είμαι ένας παίκτης που μπορώ να τον κερδίσω και σε Grand Slam. Έχει παίξει ήδη έναν τελικό Grand Slam και έχει την εμπειρία για να ζήσει αυτή τη στιγμή. Για μένα είναι καινούργιο. Θα αντιμετωπίσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξέρω δεν θα είναι εύκολος αγώνας, αλλά όπως σε όλα τα ματς θα δώσω το 100%».

https://www.youtube.com/watch?v=sn2Mq2DhZZo
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις