fbpx

US Open: Οι δηλώσεις του Κάσπερ Ρούουντ στον Ματς Βιλάντερ

US Open: Οι δηλώσεις του Κάσπερ Ρούουντ στον Ματς Βιλάντερ

Ο Νορβηγός Κάσπερ Ρούουντ μίλησε στον αναλυτή του Eurosport και πρώην κάτοχο Γκραν Σλαμ τίτλου Ματς Βιλάντερ για το γεγονός ότι προπονητής είναι ο πατέρας του, Κρίστιαν και επίσης εξήγησε γιατί σημειώνει επιτυχίες σε ματς που κρίνονται στα πέντε σετ.

«Γνωρίζω ότι ένας προπονητής θα κάνει πολλά για εσένα και θα σε βοηθήσει αλλά όταν είναι και ο πατέρας σου, έχεις την αίσθηση ότι δέχεσαι επιπλέον φροντίδα επειδή ένας πατέρας ίσως να ενδιαφερθεί περισσότερο για αυτό το κάτι παραπάνω επειδή αποτελεί μέλος της οικογένειας. Νιώθω λοιπόν ότι έχω πολύ καλή φροντίδα με τον πατέρα μου κοντά και είδα ότι κάνει το καλύτερο δυνατό για να παίζω καλά και αισθάνομαι άνετα με αυτό».

«Στη διάρκεια του Παρισιού, κάτι πήγε καλά και αισθάνομαι ότι φέτος έχω βρει έναν καλύτερο τρόπο να παίζω στα πέντε σετ και γνωρίζω ότι είναι πολύ διαφορετικό να παίζεις στα δύο νικηφόρα σετ και συχνά τα ματς είναι πολύ μεγαλύτερα. Μερικές φορές επίσης καταλαβαίνω ή γνωρίζω πότε πρέπει να αφήσω ένα σετ και να εξοικονομώ ενέργεια για τα επόμενα σετ. Πιστεύω πως έχω ωριμάσει και έχω μάθει να παίζω στα πέντε σετ καλύτερα από την περασμένη χρονιά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις