fbpx

Οραντού: “Είμαι στο Νο9 της κατάταξης και μόνο οι 8 πρώτοι πάνε στο Παγκόσμιο”

Οραντού: “Είμαι στο Νο9 της κατάταξης και μόνο οι 8 πρώτοι πάνε στο Παγκόσμιο”

Φιλόδοξος αν και ρεαλιστής εμφανίζεται ο Γιάν Οραντού ως προς τις πιθανότητες να αγωνιστεί στο προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Γάλλος στάθηκε στο γεγονός πως μόνο οι οκτώ πρώτοι της κατάταξης θα εκπροσωπήσουν τη Γαλλία στη διοργάνωσης τη στιγμή μου ο ίδιος βρίσκεται στο Νο9, ενώ τόνισε πως υπάρχουν κάποια συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχουν οι παίκτες που βρίσκονται ψηλότερα από τον ίδιο στο ranking.

“Για να είμαι ειλικρινής, σίγουρα ήμουν στο απαιτούμενο επίπεδο πέρσι, τότε θα μπορούσα να είχα βρεθεί στο Παγκόσμιο. Φέτος είναι περίπλοκα τα πράγματα, διότι υπάρχουν παίκτες που επενδύουν περισσότερα από εμένα.

Έχουν περισσότερο διαθέσιμο χρόνο, αγωνίζονται σε περισσότερα τουρνουά FIP, παίζουν με αντιπάλους αρκετά υψηλότερου επιπέδου από αυτούς που μπορεί να βρεις στη Γαλλία. Αποκτούν πείρα. Εγώ βρίσκομαι στο Νο9 της κατάταξης της Γαλλίας και μόνο οι οκτώ πρώτοι θα προκριθούν. Οπότε, είναι λογικό αυτοί οι οκτώ να είναι φαβορί αυτή τη στιγμή.

Δεν έχω κάτι παραπάνω από αυτούς, δεν τον νομίζω. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω να μπορέσω να βρεθώ στη γαλλική ομάδα και θα είμαι στους οκτώ καλύτερους που θα επιλεχθούν. Άλλωστε, ένας εάν τραυματιστεί ή δεν νιώσει καλά, σίγουρα ο προπονητής μπορεί να υπολογίζει σε εμένα και εγώ θα είμαι έτοιμος στο 200% να εκπροσωπήσω τη χώρα μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Οραντού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις