fbpx

Αλκαράθ: «Το επίπεδο του αγώνα ήταν απίστευτο, δεν ξέρω πως τα κατάφερα»

Αλκαράθ: «Το επίπεδο του αγώνα ήταν απίστευτο, δεν ξέρω πως τα κατάφερα»

Την παρθενική του πρόκριση στα ημιτελικά του US Open πανηγύρισε ο Κάρλος Αλκαράθ. Έπειτα από ένα απίστευτο παιχνίδι 5 ωρών και 15 λεπτών, ο Νο4 στον κόσμο Ισπανός επικράτησε με 6-3, 6-7(7), 6-7(0), 7-5, 6-3 του Γιανίκ Σίνερ, κλειδώνοντας την πρώτη παρουσία της καριέρας του σε ημιτελικά Γκραν Σλαμ.

Μετά την αναμέτρηση του μίλησε στην on-court συνέντευξή του, απευθυνόμενος στο κοινό του Arthur Ashe.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ειλικρινά, δεν ξέρω πως τα κατάφερα. Το επίπεδο του αγώνα ήταν απίστευτο. Ο Γιάνικ είναι σπουδαίος παίκτης. Ειλικρινά, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Δεν θα κουραστώ ποτέ να λέω ότι όλες οι νίκες που έχω πετύχει εδώ, είναι εξαιτίας σας. Σε όλες τις κρίσιμες στιγμές με βοηθήσατε πολύ. Ευχαριστώ πολύ. Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου συνέχεια.

Πίστεψα στον εαυτό μου, στο παιχνίδι μου. Ήταν πολύ δύσκολο να κλείσω το ματς. Έπρεπε να μείνω όρθιος, να προσπαθήσω να μείνω ψύχραιμος αλλά το σημαντικότερο είναι ότι συνέχισα να πιστεύω στον εαυτό μου».

Όσον αφορά τον επόμενο αντίπαλό του, Φράνσις Τιαφό που κέρδισε με 3-0 set τον Αντρέι Ρούμπλεφ, ο Αλκαράθ είπε: «Το επίπεδο του Τιαφό είναι εξαιρετικό. Κέρδισε τον Ράφα, κέρδισε τον Ρούμπλεφ στα τρία σετ. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Το γήπεδο αυτό είναι σημαντικό γι’αυτόν και έχει μεγάλη υποστήριξη. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Προς το παρόν θα χαρώ τον πρώτο μου ημιτελικό εδώ και από αύριο θα σκεφτώ αυτό το ματς».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις