fbpx

WTA Tour: Στην Σλοβενία η επιστροφή της Ραντουκάνου

WTA Tour: Στην Σλοβενία η επιστροφή της Ραντουκάνου

Η πρώην κάτοχος Γκραν Σλαμ, Έμμα Ραντουκάνου, μαζί με την Έλενα Ριμπάκινα και τη Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, επιστρέφει στη δράση στο τουρνουά που διεξάγεται την επόμενη εβδομάδα στην Σλοβενία. Το τουρνουά θα είναι το πρώτο για την τενίστρια από τη Μεγάλη Βρετανία μετά τον αποκλεισμό της από το US Open και συγκεκριμένα στον πρώτο γύρο από την Αλιζέ Κορνέ.

 Η Ραντουκάνου αποδέχθηκε τη wildcard για 250άρι τουρνουά στο Πορτορόζ την επόμενη εβδομάδα, όπως συνέβη και με τις άλλες πρώην κατόχους Γκραν Σλαμ, τη Ριμπάκινα και την Κρεϊτσίκοβα. Η Ραντουκάνου θα μείνει εκτός των πρώτων 70 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη που θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα, θέλει ωστόσο να κάνει μία νέα αρχή. «Προφανώς θα ήθελα να υπερασπιστώ τον τίτλο αλλά θέλω νέες εμπειρίες, οπότε θέλω να παίξω ξανά σε τουρνουά, δεν έχει σημασία σε ποιο. Κάθε ένας θα χαιρόταν να πάρει έναν τίτλο», ήταν τα λόγια της.

 Το τουρνουά του Πορτορόζ επέστρεψε το 2021 μετά από απουσία δέκα ετών στο καλεντάρι της WTA με την Τζάζμιν Παολίνι να παίρνει τον πρώτο τίτλο της νικώντας στον τελικό την Αμερικανίδα Άλισον Ρισκ. Η Ιταλίδα θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί με επιτυχία τον τίτλο της ενώ Αλιζέ Κορνέ και Μπεατρίζ Χαντάντ Μάγια έχουν ήδη δηλώσει την συμμετοχή τους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις