fbpx

US Open: Για πρώτη φορά στα ημιτελικά ενός Grand Slam η Γκαρσία

US Open: Για πρώτη φορά στα ημιτελικά ενός Grand Slam η Γκαρσία

Η εκπληκτική Καρολίν Γκρασία, επικράτησε με 2-0 σετ της Γκοφ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα ημιτελικά του Grand Slam.

Η 28χρονη τενίστρια ξεκίνησε δυναμικά, κάνοντας ένα 4-0 απέναντι στην Γκοφ. Η αντίδραση της Αμερικανίδας δεν ήταν αρκετή, αφού η Γκαρσία πήρε το πρώτο σετ με 6-3. Στο δεύτερο σετ, η νεαρή Αμερικανίδα έδειξε σαφέστατα σημάδια βελτίωσης της απόδοσης της.

Η Γκαρσία δεν πτοήθηκε από την άνοδο της απόδοσης της αντιπάλου της ούτε από την υποστήριξη του κοινού που είχε αυτή ελέω εντοπιότητας. Έτσι η Γαλλίδα πήρε και το δεύτερο σετ με 6-4 και μαζί τη νίκη στον αγώνα με 2-0 σετ, τσεκάροντας έτσι το εισιτήριό της για τα ημιτελικά.

Αυτή ήταν η 13η σερί νίκη στο tour για την Καρολίν Γκαρσία, που έφτασε για πρώτη φορά στα ημιτελικά ενός μεγάλου τουρνουά. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ονς Ζαμπέρ, που νωρίτερα απέκλεισε την Άιλα Τομλιάνοβιτς με 2-0 σετ (6-4, 7-6). Η Γκαρσία έγινε επίσης η πρώτη Γαλλίδα που φτάνει στα ημιτελικά του US Open μετά την Αμελί Μορεσμό το 2006 ενώ με την σημερινή της νίκη εξασφάλισε την είσοδό της στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις