fbpx

Κύργιος: «Πρέπει να παίζουμε μόνο Grand Slam, γι’ αυτό μας θυμούνται»

Κύργιος: «Πρέπει να παίζουμε μόνο Grand Slam, γι’ αυτό μας θυμούνται»

Ο Καρέν Χατσάνοφ πέτυχε μια ιστορική νίκη απέναντι στον Νικ Κύργιο, καθώς επικράτησε με 3-2 σετ 7-5, 4-6, 7-5, 6-7(3), 6-4 και προκρίθηκε στον ημιτελικό του US Open.

Στη συνέχεια, ο Ελληνοαυστραλός τενίστας προχώρησε σε δηλώσεις λέγοντας, ότι μόνο τα τουρνουά Grand Slam, είναι σημαντικά για τον κόσμο. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ειλικρινά, τα άλλα τουρνουά δεν με ενδιαφέρουν πάρα πολύ. Τώρα που είχα επιτυχία σε ένα Grand Slam, είναι σαν τα άλλα τουρνουά να μην έχουν μεγάλη σημασία. Βελτιώνεσαι, οπισθοδρομείς, αλλά σε ένα Grand Slam δεν έχει σημασία. Το μόνο που έχει σημασία είναι να νικήσεις ή να χάσεις. Οι άνθρωποι δεν νοιάζονται που έπαιξες καλύτερα, ότι έχασες 6-4 στο πέμπτο ή ότι έπαιξες έναν από τους καλύτερους αγώνες του τουρνουά.

Εχασες… Αυτό θυμάται ο κόσμος στα Grand Slam. Νομίζω ότι σχεδόν κάθε άλλο τουρνουά μέσα στη χρονιά είναι χάσιμο χρόνου. Πρέπει να παίζουμε μόνο Grand Slam, γι’ αυτό μας θυμούνται. Αισθάνομαι σ..τά. Αισθάνομαι ότι έχω απογοητεύσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Νομίζω ότι πρέπει να παίξω στο Τόκιο (σ.σ. ένα τουρνουά ATP τον επόμενο μήνα). Αλλά θεωρώ ότι αυτά τα τέσσερα Grand Slam είναι τα μόνα που θα έχουν σημασία.

Άρα πρέπει να αρχίσω από την αρχή, πρέπει να περιμένω το Australian Open. Έχω καταστραφεί».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις