fbpx

Κάιρο: 3ος τίτλος σε 4 εβδομάδες για την Δήμητρα Παύλου

Κάιρο: 3ος τίτλος σε 4 εβδομάδες για την Δήμητρα Παύλου

Τον 3ο τίτλο της στις 4 τελευταίες εβδομάδες στα διπλά κατέκτησε η Δήμητρα Παύλου, η οποία μαζί με την συμπαίκτρια της Γιασμίν Εζάτ, κυριάρχησαν στα τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Αιγύπτου.

Με αυτή τη νίκη τους κόντρα στις κορυφαίες του ταμπλό, τη Γιαπωνέζα Μαγιούκα Αϊκάβα και την Κινέζα Xinyu Gao, με 6-4, 6-4, η Παύλου και η Εζάτ αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο Κάιρο για 3η φορά, στις 4 τελευταίες εβδομάδες.

Συνολικά μέτρησαν 13 νίκες σε 14 αναμετρήσεις τον τελευταίο μήνα στις διοργανώσεις των 15.000 δολαρίων στο Κάιρο, που φιλοξενούνται στα χωμάτινα γήπεδα του Solaimaneyah.

Αυτή την εβδομάδα κέρδισαν τη Σέρβα Τιτζάνα Σρετένοβιτς και τη Ρουμάνα Μπριάνα Σζάμπο με 6-4, 7-6 (6), τις Ιταλίδες Αναστασία Αμπαγκνάτο και Μπιατρίς Στάγκνο με 6-1, 6-4, ενώ πέρασαν και την Ιταλίδα Αναστασία Πιανγκερέλι και την Τουρκάλα Ντόγκα Τούρκμεν με walkover.

Αυτός ήταν ο 4ος τίτλος σε ITF Pro διοργάνωση για τη 18χρονη Ελληνίδα στη φετινή χρονιά και ο 5ος συνολικά, έχοντας κερδίσει τους 3 τον τελευταίο μήνα στο Κάιρο. Και οι 5 επαγγελματικοί τίτλοι της στο ITF Circuit είναι στα διπλά.

Και στα μονά έπαιξε καλά αυτή την εβδομάδα η Παύλου, που κέρδισε την Ιταλίδα Μπιατρίς Στάγκνο με 7-6 (5), 6-4 και προκρίθηκε στις “16” καλύτερες. Εκεί ηττήθηκε από τη συμπαίκτριά της, Γιασμίν Εζάτ, με 0-6, 3-6.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις