fbpx

US Open: Παρούσα στα προημιτελικά με επιβλητική εμφάνιση η Πέγκουλα (vid)

US Open: Παρούσα στα προημιτελικά με επιβλητική εμφάνιση η Πέγκουλα (vid)

Την πρόκριση για τα προημιτελικά του US Open πήρε η Τζέσικα Πέγκουλα, έπειτα από μία σχετικά εύκολη νίκη με 6-3, 6-2 επί της Πέτρα Κβίτοβα. Η Αμερικανίδα βρίσκεται έτσι για πρώτη φορά στην καριέρα της στην τελική οκτάδα της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα αυτό είναι το τρίτο φετινό Γκραν Σλαμ που προχωρά ως τον προημιτελικό, έπειτα από το Αυστραλιανό Όπεν και το Ρολάν Γκαρός.

Στο πρώτο σετ, η Νο21 στον κόσμο Κβίτοβα αδυνατούσε να κερδίσει οτιδήποτε από το σερβίς της, αφού πήρε συνολικά μόλις το 39% των πόντων που έπαιξε στα σέρβις γκέιμ της, δίχως μάλιστα να κερδίσει ούτε έναν σε δεύτερο σερβίς (0/6). Αυτό επέτρεψε στην Πέγκουλα να φτάσει εύκολα σε τρία μπρέικ (δεχόμενη και ένα) και κατά συνέπεια στο 6-3.

Στο δεύτερο μέρος, αν και η πρώην Νο2 στον κόσμο Τσέχα έδειξε αρχικά μία πιο ενθαρρυντική εικόνα, αυτή δεν είχε διάρκεια. Η 28χρονη Αμερικανίδα πήρε ξανά πάνω από το 60% των πόντων που διεκδίκησε στο αντίπαλο σερβίς και βρίσκοντας εκ νέου τρία μπρέικ (έναντι ενός), έφτασε στο κλείσιμο του ματς έπειτα από μόλις 1 ώρα και 13 λεπτά.

Στα προημιτελικά, η Πέγκουλα θα συγκρουστεί με τη νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στις Ίγκα Σφιόντεκ και Γιούλε Νίμαϊερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις