fbpx

Τζον ΜάκΕνρο: «Ο Κύργιος δεν είναι απίθανο να αποσυρθεί»

Τζον ΜάκΕνρο: «Ο Κύργιος δεν είναι απίθανο να αποσυρθεί»

Ο πρώην πρωταθλητής του US Open, Τζον ΜάκΕνρο, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Νικ Κύργιος καθώς παίζει το καλύτερο του τένις από κάθε άλλη φορά ωστόσο προειδοποίησε ότι δεν είναι απίθανο να τον δούμε να αποσύρεται μετά το τουρνουά της Νέας Υόρκης. Ο 27χρονος Κύργιος έκανε μία από τις μεγαλύτερες εμφανίσεις της καριέρες του νικώντας τον νούμερο ένα στον κόσμο, τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, στα τέσσερα σετ. σε μία από τις κορυφαίες αναμετρήσεις του τουρνουά.

 Μιλώντας μετά το ματς ο Κύργιος άφησε να εννοηθεί ότι αυτό μπορεί να είναι το τέλος της πορείας του στο τένις, κάτι που δημιούργησε πολλές συζητήσεις. «Είναι το τελευταίο μεγάλο τουρνουά», είπε. «Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να πιέζουμε ο ένας τον άλλον, να παραμένουμε θετικοί. Την επόμενη εβδομάδα γυρίζουμε σπίτι αλλά έχω πιθανότατα άλλα τρία ματς, ίσως μετά να μην πρέπει να παίξουμε τένις ξανά».

 Μιλώντας με τη Μπάρμπαρα Σετ στην εκπομπή του Eurosport πριν τη δράση της ημέρας ο ΜάκΈνρο, είπε: «Έχω κάποια άσχημα νέα. Η Ας Μπάρτι αποσύρθηκε μετά από κατάκτηση μέιτζορ, οπότε δεν είναι απίθανο να σκεφτεί να κάνει το ίδιο ο Κύργιος. Ελπίζουμε να μην το κάνει επειδή υπάρχει μία παγκόσμια φράση, καλύτερα αργά παρά ποτέ. Αυτό ισχύει για τον Νικ, επειδή δεν ήταν επαγγελματίας για πολύ καιρό, έδωσε πολλά ματς που δεν ήταν στο 100% και τώρα βλέπουμε τις ικανότητές του. Προπονείται, είναι σε καλή κατάσταση και είναι εξαιρετικός».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις