fbpx

Κύργιος: “Πιστεύω πως το τρόπαιο είναι εφικτό”

Κύργιος: “Πιστεύω πως το τρόπαιο είναι εφικτό”

Γεμάτος ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση εμφανίστηκε ο Νικ Κύργιος στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη μεγαλειώδη νίκη του επί του Ντανιίλ Μεντβέντεφ και την πρόκρισή του στα προημιτελικά του US Open. Ο Ελληνοαυστραλός μοιράστηκε τη σκέψη του πως είναι εφικτό να διανύσει όλη τη διαδρομή ως την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ στάθηκε ιδιαιτέρως στο γεγονός πως, έπειτα από τόσα χρόνια, είναι πλέον σε θέση να αποδείξει πόσο αποτελεσματικός μπορεί να εμφανιστεί εντός κορτ.

“Χαίρομαι πάρα πολύ που μπορώ επιτέλους να δείξω στη Νέα Υόρκη το ταλέντο μου. Είχα πολλά ταξίδια εδώ που δεν πήγαν καλά, δεν είχα παίξει καλό τένις. Χαίρομαι πάρα πολύ που επιτέλους μπορώ να σας δείξω τη δουλειά και την αφοσίωσή μου. Μου πήρε 27 χρόνια αυτό.

Θέλω να διανύσω όλη τη διαδρομή ως το τρόπαιο, πιστεύω πως είναι εφικτό. Προσπαθώ να δουλεύω σκληρά κάθε ημέρα, προσπαθώ να αντλώ οφέλη από τις προπονήσεις, να ξέρω κάθε βράδυ πως η ημέρα που πέρασε ήταν χρήσιμη.

Έχω μία υπέροχη σύντροφο η οποία με βοηθάει επίσης. Έχω τον φυσικοθεραπευτή μου και όλη την ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να το συνεχίσω. Δουλεύω σκληρά”, ήταν τα λόγια του Κύργιου, μετά τη νίκη του επί του Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη Μεντβέντεφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις