fbpx

US Open: Παρών στους 16 ο Αλκαράθ (vid)

US Open: Παρών στους 16 ο Αλκαράθ (vid)

Ο Κάρλος Αλκαράθ μπορεί να αντιμετώπισε πρόβλημα με τα παπούτσια του στα μισά του τρίτου σετ, συνέπεια της υπερπροσπάθειας στο κορτ, ωστόσο πήρε τη νίκη στα τρία σετ απέναντι στον Τζένσον Μπρόυκσμπι. Ο νούμερο τρία του ταμπλό, παραμένει χωρίς απώλεια σετ στο US Open και ο 19χρονος πήρε το εισιτήριο για το γύρο των 16.

 Ο Ισπανός είχε 43 winners έναντι μόλις 10 του Μπρούσκμπι με τον 21χρονο Αμερικανό να δίνει μάχη στο τρίτο σετ κερδίζοντας τα πρώτα τρία γκέιμ ωστόσο ο Αλκαράθ έκανε δικά του τα επόμενα έξι φτάνοντας στη νίκη με 6-3, 6-3, 6-3. Ο Αλκαράθ, του οποίου το καλύτερο αποτέλεσμα στο Γκραν Σλαμ της Νέας Υόρκης είναι η παρουσία στα προημιτελικά την περασμένη χρονιά θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο είτε τον Μάριν Τσίλιτς είτε τον Νταν Έβανς.

 «Έπαιξα πολύ καλά», είπε ο Ισπανός μετά το ματς. «Υψηλό επιπεδο, υψηλή ένταση. Γνώριζα ότι θα είναι ένα σκληρό ματς. Ο Μπρούκσμπι είναι ένας πραγματικά σκληρός αντίπαλος αλλά είμαι πολύ χαρούμενος από την απόδοσή μου και συνεχίζω. Ο Μπρούκσμπι ανέβασε το επίπεδό του στην αρχή του τρίτου σετ και ήξερα ότι θα έχω τις ευκαιρίες μου εκεί. Ήξερα ότι θα ρίξει λίγο το επίπεδό του και έπρεπε να αξιοποιήσω τις δικές μου. Στις δύσκολες στιγμές στα μπρέικ πόιντ ήμουν πολύ επιθετικός. Θα έλεγα ότι ήμουν εκεί διαρκώς και αξιοποίησα τις περισσότερες από τις ευκαιρίες μου στο τρίτο σετ».

https://www.youtube.com/watch?v=ZX0RX86S8Kw
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις