fbpx

US Open: “Καθάρισαν” και μπήκαν στην 16άδα Κύργιος και Κοκκινάκης! (vid)

US Open: “Καθάρισαν” και μπήκαν στην 16άδα Κύργιος και Κοκκινάκης! (vid)

Την παρουσία τους στον τρίτο γύρο του US Open εξασφάλισαν στο διπλό οι Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης. Οι δύο Ελληνοαυστραλοί επιβλήθηκαν με 6-4, 7-6(3) των Αντρέ Γκέρανσον και Γιοσιχίτο Νισιόκα, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο και το αήττητο σερί τους ως δίδυμο σε Γκραν Σλαμ, που κρατάει από την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν.

Κύργιος και Κοκκινάκης μπόρεσαν ουσιαστικά να βρουν το “παράθυρο” για μπρέικ πόιντ σε ένα κλειστό πρώτο σετ και σπάζοντας μία φορά το αντίπαλο σερβίς έφτασαν στην κατάκτησή του. Στο δεύτερο μέρος, παρόλο που το δίδυμο των Ελληνοαυστραλών είχε σαφή υπεροχή και σε πρώτο σερβίς (91% έναντι 70%) και σε δεύτερο (64% έναντι 50%) δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια από τις δύο διαθέσιμες ευκαιρίες του για μπρέικ. Οπότε, η διαδικασία του τάι μπρέικ ήταν εκεί που καθόρισε τα πράγματα, με τους Κύργιο και Κοκκινάκη να κλείνουν εκεί το ματς έπειτα από 1 ώρα και 24 λεπτά παιχνιδιού.

Στη Φάση των 16 οι πρωταθλητές του Αυστραλιανού Όπεν θα συγκρουστούν με το δίδυμο των Λόιντ Γκλάσπουλ και Χάρι Χελιοβάρα -από Βρετανία και Φινλανδία αντιστοίχως- φιλοδοξώντας αμφότεροι να μπουν για πρώτη φορά στα προημιτελικά της διοργάνωσης στο διπλό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις