fbpx

US Open: Ανατροπή και… το ταξίδι της Πλίσκοβα συνεχίζεται!

US Open: Ανατροπή και… το ταξίδι της Πλίσκοβα συνεχίζεται!

Την πρόκριση για τον τέταρτο γύρο του US Open πήρε η Καρολίνα Πλίσκοβα, επικρατώντας με 5-7, 6-4, 6-3 της Μπελίντα Μπέντσιτς. Με αυτόν τον τρόπο η Νο22 στον κόσμο Τσέχα επιστρέφει σε τελική 16άδα Γκραν Σλαμ για πρώτη φορά από το περσινό US Open.

Η Νο13 στον κόσμο Μπέντσιτς ήταν πάντως εκείνη που είχε το πάνω χέρι στις μικρές λεπτομέρειες του πρώτου σετ και πραγματοποιώντας τρία μπρέικ έναντι δύο έφτασε στην επικράτηση με 7-5, υποχρεώνοντας την Πλίσκοβα για πρώτη φορά στη φετινή διοργάνωση να κυνηγήσει ανατροπή.

Η 30χρονη Τσέχα βελτίωσε έκτοτε αρκετά το πρώτο σερβίς της, φτάνοντας στο 80% στο δεύτερο σετ. Εκεί μετέτρεψε σε μπρέικ και τις δύο ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, σε αντίθεση με την Ελβετίδα που είχε τρία χαμένα μπρέικ πόιντ, με αποτέλεσμα να έρθει το ματς τα ίσα.

Στο τελευταίο μέρος η 25χρονη Μπέντσιτς ουσιαστικά πλήρωσε τις μεγάλες απώλειες στο σύνολο του σερβίς της. Με μόλις 47% επιτυχία σε πρώτο και 42% σε δεύτερο, επέτρεψε στην Τσέχα να φτάσει σε τρία μπρέικ και να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Στον επόμενο γύρο η Καρολίνα Πλίσκοβα θα αναμετρηθεί με τη Βικτόρια Αζαρένκα, σε μία μάχη που η φιναλίστ του 2016 Τσέχα θα συγκρουστεί με τη φιναλίστ του 2012, 2013 και 2020 Λευκορωσίδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις