fbpx

Παγκόσμια υπόκλιση στην «Πρώτη Κυρία» του τένις!

Παγκόσμια υπόκλιση στην «Πρώτη Κυρία» του τένις!

H ήττα της Σερίνα Γουίλιαμς από την Άιλα Τομλιάνοβιτς στον 3ο γύρο του US Open σήμαινε και το “αντίο” της 40χρονη Αμερικανίδας από το επαγγελματικό τένις. 

Η τελευταία αναμέτρηση της κατόχου 23ων Grand Slam, όπως ήταν λογικό, σχολιάστηκε με ιδιαίτερη συγκίνηση όχι μόνο από τον τενιστικό κόσμο, αλλά και από πλήθος αθλητών, καλλιτεχνών και ανθρώπων που ήθελαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα σε μια αθλήτρια που κυριάρχησε στο γυναικείο τένις τα τελευταία 25 χρόνια. 

Η πρώην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα ήταν μια από τις πολλές προσωπικότητες που απότισαν φόρο τιμής στη Σερίνα Γουίλιαμς. 

“Συγχαρητήρια για την απίστευτη καριέρα Σερίνα Γουίλιαμς. Ήμασταν πολύ τυχεροί που μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε ένα νεαρό κορίτσι από το Κόμπτον να μεγαλώνει και να γίνεται μια από τις μεγαλύτερες αθλήτριες όλων των εποχών. Είμαι περήφανη για σένα φίλη μου και ανυπομονώ να δω τη ζωή σου να συνεχίζεται”, ανέφερε η Μισέλ Ομπάμα.

Το δικό της μήνυμα έστειλε και η θρυλική Μπίλι Τζιν Κινγκ

“Η απίστευτη καριέρα της άφησε το στίγμα της στην ιστορία του τένις. Ωστόσο η μεγαλύτερη συνεισφορά της στο άθλημα μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα. Ευχαριστώ Σερίνα Γουίλιαμς. Το ταξίδι συνεχίζεται”

Τα δικά τους μηνύματα ωστόσο ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media μεγάλες προσωπικότητες του αθλητικού κόσμου, όπως ο Τάιγκερ Γουντς, ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Ράφα Ναδάλ, και ο Μάικλ Φέλπς. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις