fbpx

Ναδάλ: “Ελπίζω η Σερίνα να παραμείνει στο άθλημα με κάποιον τρόπο”

Ναδάλ: “Ελπίζω η Σερίνα να παραμείνει στο άθλημα με κάποιον τρόπο”

Τα πλέον κολακευτικά λόγια χρησιμοποίησε ο Ράφαελ Ναδάλ, σχολιάζοντας την πλούσια καριέρα της Σερίνα Γουίλιαμς που έφτασε στο τέλος της. Ο Ισπανός τενίστας θέλησε παράλληλα να εκφράσει την ελπίδα του πως η σπουδαία Αμερικανίδα θα κρατήσει δεσμούς με το άθλημα, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν συνολικά μεγάλο όφελος για το σπορ του τένις.

“Έχω μιλήσει πολλές φορές για τη Σερίνα, για το πόσο σημαντική ήταν και είναι για το άθλημά μας. Νομίζω πως, ως αθλήτρια, δεν ήταν μονάχα μία παίκτρια του τένις, αλλά μία από τις σημαντικότερες αθλήτριες στην ιστορία αυτού του σπορ.

Από τενιστικής πλευράς, είναι μεγάλη απώλεια η αποχώρησή της. Στον αντίποδα όμως, αξίζει όλα όσα έχει πετύχει, διότι δούλεψε σκληρά ώστε να τα κάνει όλα αυτά πράξη, επί τόσα χρόνια. Είχε πολλή αποφασιστικότητα, αφοσίωση και πειθαρχία. Δίχως αυτά, όλα τα επιτεύγματά της θα ήταν ανέφικτα.

Αυτή τη στιγμή της αξίζει να επιλέξει τι θέλει να κάνει. Απλώς ελπίζω και εύχομαι να μπορέσει με κάποιον τρόπο να παραμείνει στο άθλημα του τένις. Θα ήταν σπουδαίο κάτι τέτοιο για το σπορ μας, διότι πάντοτε πιστεύω πως ένα άθλημα γίνεται μεγαλύτερο όταν οι θρύλοι του παραμένουν σε στενή σχέση με αυτό.

Η Σερίνα είναι ένας θρύλος. Ελπίζω πως με κάποιον τρόπο θα συνεχίσει να έχει εμπλοκή με τον κόσμο του τένις”, ήταν τα λόγια του Ναδάλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις