fbpx

ΛεΜπρόν Τζέιμς: “Σερίνα, είσαι η GOAT του τένις” (vid)

ΛεΜπρόν Τζέιμς: “Σερίνα, είσαι η GOAT του τένις” (vid)

Την απόλυτη εκτίμησή του προς τη Σερίνα Γουίλιαμς και τα αναρίθμητα επιτεύγματα της καριέρας της, εξέφρασε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο μπασκετμπολίστας των Los Angeles Lakers σε ένα βίντεο άνω των δύο λεπτών έστειλε το μήνυμά του προς τη σπουδαία απερχόμενη τενίστρια, μη διστάζοντας να την αποκαλέσει την καλύτερη όλων των εποχών (GOAT), ενώ έκανε ειδική μνεία και στη συνολική προσφορά της Γουίλιαμς στις γυναίκες, με όσα έπραξε όχι μόνο εντός αλλά και εκτός κορτ.

“Σερίνα, είμαι ο ΛεΜπρόν. Πώς να αρχίσω; Καταρχάς, να σου πω συγχαρητήρια για την απίστευτη καριέρα που είχες. Είσαι η GOAT (η καλύτερη όλων των εποχών). Αυτά που έχεις κάνει για το άθλημα του τένις, αυτά που έχεις κάνει για τις γυναίκες και αυτά που έχεις κάνει συνολικά για αυτή την εποχή του αθλητισμού είναι άνευ προηγουμένου.

Ήταν τιμή μου να παρακολουθήσω το ταξίδι σου, να σε βλέπω να κατακτάς όλους τους στόχους που είχες θέσει. Να σε βλέπω να καταρρίπτεις ρεκόρ, να σε βλέπω να είναι απίθανη στις υπερβάσεις σου, όχι μόνο στα τενιστικά κορτ αλλά και έξω από αυτά.

Μπορώ κυριολεκτικά να κάθομαι εδώ και να μιλάω για το ταξίδι σου, που το έχω παρακολουθήσει από απόσταση, να μιλάω για την τωρινή μας σχέση, μπορώ να μιλάω για μία ώρα, αλλά δεν θέλω να σας κουράσω με πράγματα που γνωρίζετε ήδη.

Θέλω να σε ευχαριστήσω που ήσουν πηγή έμπνευσης για τόσους πολλούς ανθρώπους και ποτέ δεν βγήκες εκεί έξω (στο κορτ) εάν δεν ένιωθες πως ήσουν η καλύτερη. Ήθελες να δείχνεις στον κόσμο κάθε φορά που βρισκόσουν εκεί έξω πως ήσουν η καλύτερη. Με νίκη, ισοπαλία (sic) ή ήττα, δεν είχε σημασία το αποτέλεσμα. Όλοι ξέραμε πως ήσουν η καλύτερη.

Συγχαρητήρια και πάλι. Σου εύχομαι το σπουδαιότερο ταξίδι να το έχεις μπροστά σου, σε όποιο εγχείρημα κι αν σε περιμένει έξω από το σπορ στο οποίο έχεις κερδίσει τον σεβασμό. Ήσουν απίστευτη, σε χαιρετίζω και όταν σε δω από κοντά θα σου δώσω μία γιγαντιαία αγκαλιά, για να σου δείξω την εκτίμησή μου και πόσο σου αξίζει”, ήταν τα λόγια του σπουδαίου μπασκετμπολίστα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις