fbpx

Κύργιος: “Κανείς δεν θα επαναλάβει την καριέρα της Γουίλιαμς”

Κύργιος: “Κανείς δεν θα επαναλάβει την καριέρα της Γουίλιαμς”

Την απόλυτη εκτίμησή του και τον θαυμασμό του για τα επιτεύγματα της Σερίνα Γουίλιαμς εξέφρασε ο Νικ Κύργιος. Ο Ελληνοαυστραλός μίλησε για την τεράστια καριέρα και τα αναρίθμητα επιτεύγματα της απερχόμενης Αμερικανίδας, τονίζοντας παράλληλα πως και η τελευταία της παρουσία στο US Open ήταν αξιοπρεπέστατη και ήταν ένας ωραίος τρόπος για να αποχαιρετίσει τα κορτ.

“Είχε μία καριέρα που πιστεύω πως κανείς άλλος δεν θα επαναλάβει. Υπάρχουν μερικοί παίκτες από τους άνδρες που προσπαθούν να τη φτάσουν σε κατακτήσεις Γκραν Σλαμ, αλλά ο Ναδάλ, η Σερίνα, ο Ρότζερ και ο Νόβακ είναι αθλητές που βγαίνουν μόνο μία φορά στη γενιά τους. Ποτέ δεν θα έβαζα τον εαυτό μου σε αυτή την κατηγορία.

Είναι μία ξεχωριστή στιγμή για αυτήν. Έπαιξε πάρα πολύ καλά, κέρδισε δύο ματς και παραλίγο να βγει νικήτρια και από το τρίτο. Αυτός είναι ένας ωραίος τρόπος για να κάνεις την έξοδό σου. Εκτιμώ όλα όσα έχει κάνει, είμαι βέβαιος πως και όλοι όσοι είναι στο γήπεδο έχουν επίσης την ίδια εκτίμηση”, ήταν τα λόγια του Κύργιου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις