fbpx

US Open: Συνεχίζει με νέα εντυπωσιακή νίκη η Κόλινς (vid)

US Open: Συνεχίζει με νέα εντυπωσιακή νίκη η Κόλινς (vid)

Μία θέση στον τρίτο γύρο του US Open εξασφάλισε η Ντανιέλ Κόλινς. Η Νο19 στον κόσμο Αμερικανίδα, δύο ημέρες μετά τη νίκη επί της περσινής πρωταθλήτριας Έμα Ραντουκάνου, επιβλήθηκε αυτή τη φορά με 6-2, 7-5 της Κριστίνα Μπούσα. Έτσι, η 28χρονη Αμερικανίδα μπήκε μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα της στην τρίτη φάση του μέιτζορ της Νέας Υόρκής.

Στο πρώτο σετ η Νο118 στον κόσμο Ισπανίδα είχε αρκετά προβλήματα στο σερβίς της (πρώτο 56%, δεύτερο 43%) επιτρέποντας στην Κόλινς να φτάσει εύκολα σε δύο μπρέικ για το 6-2. Στο δεύτερο μέρος η Μπούσα κατάφερε να περιορίσει το δεύτερο σερβίς της αντιπάλου της μόλις στο 42%, αλλά αυτό δεν αρκούσε. Έχοντας αυτή τη φορά τρία μπρέικ έναντι δύο, η Αμερικανίδα έφτασε στο κλείσιμο του σετ και τη συνολική νίκη, έπειτα από 1 ώρα και 29 λεπτά παιχνιδιού.

Σημειώνεται πάντως πως η Ισπανίδα (με καταγωγή από τη Μολδαβία) Κριστίνα Μπούσα φεύγει από το US Open έχοντας πετύχει την πρώτη νίκη της καριέρας της σε κυρίως ταμπλό Γκραν Σλαμ, ενώ για να φτάσει ως εκεί πήρε πρώτα και άλλες τρεις νίκες στο ταμπλό των προκριματικών.

Στον επόμενο γύρο η φιναλίστ του φετινού Αυστραλιανού Όπεν Ντανιέλ Κόλινς θα αναμετρηθεί με την Αλιζέ Κορνέ, η οποία επικράτησε με 6-1, 1-6, 6-3 της Κατερίνα Σινιακόβα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις