fbpx

US Open: Πρόκριση στα 4 σετ για τον Μπερετίνι (vid)

US Open: Πρόκριση στα 4 σετ για τον Μπερετίνι  (vid)

Ο Άντι Μάρεϊ έκανε το καλύτερο δυνατό απέναντι στον φιναλίστ του Γουίμπλεντον το 2021, τον Ματέο Μπερετίνι, ωστόσο ο Ιταλός με όπλο το σερβίς επικράτησε του Βρετανού στα τέσσερα σετ στο Άρθουρ Ας και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Αλεξάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

 Εκτός συνέχειας στο US Open έμεινε ο Αντι Μάρεϊ ο οποίος γνώρισε την ήττα στον τρίτο γύρο απέναντι στον Ματέο Μπερετίνι. Οι δύο παίκτες είχαν βρεθεί αντιμέτωποι και στο όπεν της Στουτγκάρδης τον Ιούνιο όπου ο Ιταλός είχε νικήσει στα τρία σετ και αυτή τη φορά πανηγύρισε ξανά την πρόκριση παίρνοντας τα πρώτα δύο σετ με 6-4 στα γκέιμ, χάνοντας  το τρίτο με 7-1 στο τάι μπρέικ κι επικρατώντας στο τέταρτο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο με 6-3.

 «Μαθαίνεις λίγο από το παρελθόν», είπε ο Μπερετίνι λίγο μετά τη νίκη του. «Δεν ήμουν αρκετά επιθετικός στα μπρέικ πόιντ αλλά αυτό είναι το τένις. Ο Μάρεϊ έπαιξε ένα πολύ καλό σετ, χωρίς να δεχθεί μπρέικ, αλλά ένιωθα καλύτερα. Είχα περισσότερες ευκαιρίες και πίστευα το ίδιο στο τέταρτο σετ. Είχα τις ευκαιρίες μου και τις αξιοποίησα».

https://www.youtube.com/watch?v=ytj6VKQkzr0&ab_channel=TennisWineII
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις