fbpx

US Open: Πρόκριση με ανατροπή για Κύργιο και Κοκκινάκη! (vid)

US Open: Πρόκριση με ανατροπή για Κύργιο και Κοκκινάκη! (vid)

Οι Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης εξασφάλισαν ένα εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του US Open στο διπλό των ανδρών, επικρατώντας των Ουγκό Γκαστόν και Λορέντσο Μουζέτι με 4-6, 6-3, 6-4. Έτσι, οι δύο Ελληνοαυστραλοί παραμένουν αήττητοι ως δίδυμο στα φετινά Γκραν Σλαμ, αφού αυτή ήταν η πρώτη κοινή του εμφάνιση σε μείτζορ μετά τον κερδισμένο τελικό του Αυστραλιανού Όπεν.

Αν και στο πρώτο σετ οι Κύργιος και Κοκκινάκης είχαν επτά μπρέικ πόιντ, δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κανένα, σε αντίθεση με με τους Γκαστόν και Μουζέτι που μετέτρεψαν σε μπρέικ τη μία από τις τέσσερις ευκαιρίες τους. Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες είχαν 100% επιτυχία σε πρώτο σερβίς (Κύργιος-Κοκκινάκης 15/15, Γκαστόν-Μουζέτι 7/7), ενώ οι δύο Ελληνοαυστραλοί αξιοποίησαν το μοναδικό τους μπρέικ πόιντ για να πάρουν το σετ.

Στο τρίτο σετ οι αριθμοί ήταν πιο μονόπλευροι για τους Κύργιο και Κοκκινάκη. Οι δυο τους είχαν επτά μπρέικ πόιντ δίχως να αντιμετωπίσουν κανένα και σπάζοντας μία φορά το αντίπαλο σερβίς έφτασαν στη νίκη και την πρόκριση.

Επόμενος αντίπαλος για τους δύο Ελληνοαυστραλούς θα είναι το δίδυμο των Αντρέ Γκέρανσον (Σουηδία) και Γιοσιχίτο Νισιόκα (Ιαπωνία), οι οποίοι νίκησαν τους ΜακΛάχλαν και Σκούγκορ με 6-7(6), 6-3, 7-6(7).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις