fbpx

US Open: Αποκλεισμός με ανατροπή και με δύο χαμένα match-points για τους αδερφούς Τσιτσιπά

US Open: Αποκλεισμός με ανατροπή και με δύο χαμένα match-points για τους αδερφούς Τσιτσιπά

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπά γνώρισαν την ήττα στο διπλό από τους Κρίστοφες Γιούμπανκς (ΗΠΑ) και Μπεν Σέλτον (Μ. Βρετανία) με 3-6, 7-6(8), 6-2 αποχαιρετώντας το US Open το οποίο πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη αυτές τις ημέρες (29/8-11/9).

Το ελληνικό δίδυμο έκανε ένα εξαιρετικό 1ο σετ, βρέθηκε με δύο match-points στο tie-break του 2ου, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τους Γιούμπανκς και Σέλτον να φτάνουν στη νίκη και στον 2ο γύρο του διπλού.

Ένα break (5-3) ήταν αρκετό για τα αδέλφια Τσιτσιπά προκειμένου να κατακτήσουν το 1ο σετ σε ένα παιχνίδι που τα σερβίς έδειξαν την απαραίτητη συνέπεια. Στο 2ο σετ Γιούμπανκς και Σέλτον απείλησαν για πρώτη φορά το σερβίς στο 8 game (4-3) με τα αδέλφια Τσιτσιπά να τα σβήνουν ισοφαρίζοντας σε 4-4.

Το σετ οδηγήθηκε στο tie-break εκεί όπου Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς είχαν δύο match-points (6/5, 8/7) στο σερβίς των αντιπάλων τους με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να τα εκμεταλλευτούν προκειμένου να κλείσουν το παιχνίδι.

Γιούμπανκς και Σέλτον κατέκτησαν το σετ με 10/8 ισοφαρίζοντας την αναμέτρηση σε 1-1.

Στο 3ο και τελευταίο σετ οι δύο Έλληνες τενίστες έκαναν σε δυο service-game τραγικά λάθη και το πλήρωσαν με τους Γιούμπανκς και Σέλτον να τα εκμεταλλεύονται φτάνοντας στη νίκη πρόκριση στον 2ο γύρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις