fbpx

US Open: Συγκλονιστικός Ντρέιπερ, έβγαλε νοκ-άουτ τον Αλιασίμ! (vid)

US Open: Συγκλονιστικός Ντρέιπερ, έβγαλε νοκ-άουτ τον Αλιασίμ! (vid)

Το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του US Open κατέκτησε ο Τζάκ Ντρέιπερ, με επιβλητική νίκη 6-4, 6-4, 6-4 επί του Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ. Ο 20χρονος Βρετανός, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις του φετινού Τουρ, ιδίως τον τελευταίο μήνα, δεν άφησε κανέναν περιθώριο στον Καναδό, σφραγίζοντας μία από τις σημαντικότερες νίκες της καριέρας του.

Σε όλο το ματς ο Ντρέιπερ είχε 84% αποτελεσματικότητα στο πρώτο σερβίς του, ενώ τους μοναδικούς κινδύνους τους αντιμετώπισε μονάχα στο πρώτο σετ. Εκεί, ο Νο8 στον κόσμο Αλιασίμ είχε τρία χαμένα μπρέικ πόιντ, τη στιγμή που ο Βρετανός αξιοποιούσε ένα από τα πέντε δικά του. Έκτοτε, το σερβίς του Ντρέιπερ δεν ξαναπειλήθηκε και έκλεισε το ματς μέσα σε 2 ώρες και 28 λεπτά. Επιπρόσθετα, ο Ντρέιπερ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 29 winner και μόλις 17 αβίαστα λάθη, την ώρα που ο Αλιασίμ είχε 27 winner με 41 λάθη.

Σημειώνεται πως αυτή είναι μόλις η τρίτη παρουσία καριέρας του Ντρέιπερ σε κυρίως ταμπλό Γκραν Σλαμ και η πρώτη φορά που φτάνει στον τρίτο γύρο σε μέιτζορ. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Χατσάνοφ, ο οποίος με τη σειρά του νίκησε με 6-3, 6-3, 5-7, 6-4 τον Τιάγκο Μοντέιρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις