fbpx

US Open: Πέρασε στον τρίτο γύρο ο Κύργιος (vid)

US Open: Πέρασε στον τρίτο γύρο ο Κύργιος (vid)

Σε μία από τις πιο παράξενες στιγμές του US Open ο Αυστραλός Νικ Κύργιος πήρε τη νίκη στα τέσσερα σετ απέναντι στον Μπενζαμάν Μπονζί από τη Γαλλία βρίσκοντας ξανά αιτία να ανοίξει κουβέντα με το διαιτητή.

Σε αυτό το ματς ο Αυστραλός ισχυρίστηκε ότι μύρισε μαριχουάνα κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ λέγοντας στο διαιτητή ότι για παίκτες που κινούνται από τη μία πλευρά στην άλλη και έχουν άσθμα η κατάσταση δεν είναι ιδανική.

Ο νούμερο 23 του ταμπλό είχε ήδη πάρει το πρώτο σετ με 7-3 στο τάι μπρέικ, το οποίο ολοκληρώθηκε δίχως μπρέικ και ήταν μπροστά με 4-3 στα γκέιμ του δεύτερου στο στάδιο Louis Armstrong όταν έκανε τη διαμαρτυρία και πετύχει το μπρέικ στο δέκατο γκέιμ παίρνοντας προβάδισμα με 2-0 σετ.

Το τρίτο σετ κρίθηκε επίσης σε ένα μπρέικ, αυτή τη φορά από τον Γάλλο με τον Αυστραλό να δείχνει τον εκνευρισμό του και να φτύνει προς την πλευρά του αντιπάλου του, δίχως να τιμωρείται ενώ στο τέταρτο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο έκανε το καθοριστικό μπρέικ με συνολικά 38 άσους στο ματς και πήρε την πρόκριση όπου θα κληθεί να παίξει με τον Αμερικανό Τζέφρι Τζον Βολφ.

https://www.youtube.com/watch?v=t-xh7y52ebA&ab_channel=TennisWineII
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις