fbpx

US Open: Ασταμάτητη η Σαμσόνοβα, έβγαλε εκτός και τη Φερνάντες!

US Open: Ασταμάτητη η Σαμσόνοβα, έβγαλε εκτός και τη Φερνάντες!

Δίχως φρένα κινείται τις τελευταίες εβδομάδες στο Τουρ η Λιουντμίλα Σαμσόνοβα, προσθέτοντας σήμερα άλλη μία σπουδαία νίκη στον λογαριασμό της. Η Ρωσίδα επικράτησε με 6-3, 7-6(3) της Λέιλα Φερνάντες, βγάζοντας έτσι νοκ-άουτ την περσινή φιναλίστ του τουρνουά και περνώντας στον τρίτο γύρο του US Open.

Η Νο35 στον κόσμο Σαμσόνοβα δεν επέτρεψε στην Καναδά να φτάσει ούτε μία φορά σε μπρέικ πόιντ σε όλη την αναμέτρηση, με την ίδια τη Ρωσίδα να χάνει έξι φορές την ευκαιρία να σπάσει το αντίπαλο σερβίς στο δεύτερο μέρος και έτσι να προκύπτει το τάι μπρέικ. Σε αυτή την κρίσιμη δοκιμασία η Σαμσόνοβα φρόντισε να πάρει τους κρίσιμους πόντους και κατά συνέπεια τη νίκη.

Αυτή πλέον είναι η 12η(!) σερί νίκη της Σαμσόνοβα στο Τουρ, καθώς πριν το US Open είχε κατακτήσει διαδοχικά τους τίτλους σε Ουάσινγκτον και Κλίβελαντ. Στον επόμενο γύρο η Ρωσίδα θα αντιμετωπίσει την Αλεξάντρα Κρούνιτς, η οποία από την πλευρά της επικράτησε με 2-6, 6-4, 6-2 της Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα. Σε περίπτωση νίκης επί της Κρούνιτς, το σερί της Σαμσόνοβα είναι πιθανό να δοκιμαστεί κόντρα στη Σερίνα Ουίλιαμς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις