fbpx

Μπερζερόν και Τισόν ενώνουν τις δυνάμεις τους

Μπερζερόν και Τισόν ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ακόμη ένα νέο πολύ ενδιαφέρον δίδυμο σχηματίστηκε στον κόσμο του padel. Οι Γιοάν Μπερζερόν και Μπενζαμέν Τισόν αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πορευθούν μαζί στο δεύτερο ήμισυ της σεζόν του 2022.

Αυτή η ανακοίνωση φαντάζει ως… παράδοξη, αφού λίγες ημέρες πριν ο Τισόν είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να παίξει μαζί με τον Μάρτιν Σάντσεθ Πινιέιρο, ωστόσο η μία συνεργασία δεν αναιρεί την άλλη.

Συγκεκριμένα, ο Τισόν θέλει μέσα στους επόμενους μήνες να συμμετάσχει σε έναν αριθμό τουρνουά κατηγορίας FIP και Premier Padel. Αντιθέτως, ο Πινιέιρο έχει πρόθεση να εστιάσει αποκλειστικά στα τουρνουά του World Padel Tour. Έτσι, βρέθηκε η λύση του Μπερζερόν.

Ο Τισόν θα αγωνιστεί κανονικά στο Παγκόσμιο Τουρ με τον Ισπανό, ενώ στις υπόλοιπες διοργανώσεις θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Γάλλο συμπατριώτη του, ο οποίος μάλιστα θεωρεί αυτή τη συνεργασία ως μία πραγματικά μεγάλη ευκαιρία και για αγωνιστικές επιτυχίες, αλλά και για να γίνει ο ίδιος αγωνιστικά καλύτερος ενόψει του μέλλοντος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις