fbpx

US Open: Πρόκριση για Σβάρτσμαν λόγω τραυματισμού Σοκ (vid)

US Open: Πρόκριση για Σβάρτσμαν λόγω τραυματισμού Σοκ (vid)

Την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του US Open πήρε ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν, μετά την εγκατάλειψη του Τζακ Σοκ στο τέταρτο σετ της μεταξύ τους αναμέτρησης. Ήταν μία πραγματικά άτυχη συγκυρία για τον Νο107 στον κόσμο Αμερικανό, που ως εκείνη τη στιγμή προηγούταν με 6-3, 7-5, 0-6, 0-1, παίζοντας εξαιρετικό τένις στα δύο πρώτα σετ, πριν αρχίσουν οι ενοχλήσεις στη μέση.

Ουσιαστικά, στα δύο πρώτα σετ ο Σοκ ήταν ανώτερος στις λεπτομέρειες, βρίσκοντας από δύο μπρέικ (έναντι ενός του Σβάρτσμαν) και “πατώντας” στην αδυναμία του Αργεντινού να αντλήσει κέρδη από το πρώτο σερβίς του (44% επιτυχία στο πρώτο σετ, 63% στο δεύτερο). Από τη στιγμή όμως που ένα πρόβλημα στη μέση άρχισε να υπονομεύει το παιχνίδι του Αμερικανού, πλέον ήταν ανέφικτο να παραμείνει ανταγωνιστικός.

Αξιοσημείωτο είναι πως αυτή είναι η τέταρτη εγκατάλειψη του Σοκ σε US Open, έπειτα από εκείνες του 2014 (Αντούχαρ), 2015 (Μπέλεμανς) και 2021 (Α. Ζβέρεφ). Με αυτή την πρόκριση, ο Νο16 στον κόσμο Σβάρτσμαν έκλεισε ραντεβού για τον δεύτερο γύρο με τον Αλεξέι Ποπίριν, ο οποίος από την πλευρά του επικράτησε με 6-3, 7-6(5), 7-6(3) του Τσενγκ Τσουν-Χσιν από την Ταϊβάν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις