fbpx

Κολάνζ: “Στόχος μας να μπουν περισσότεροι νέοι και οι γυναίκες στο padel”

Κολάνζ: “Στόχος μας να μπουν περισσότεροι νέοι και οι γυναίκες στο padel”

Τους δύο βασικούς στόχους για τα επόμενα χρόνια στο γαλλικό padel αποκάλυψε ο Κριστάν Κολάνζ. Ο Γάλλος, που είναι μέλος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, μιλώντας στο περιοδικό Padel Magazine αναφέρθηκε στους στόχους του προγράμματος “Mission Padel” που του έχει ανατεθεί, με απώτερο σκοπό το άθλημα να αυξήσει τη δημοφιλία του στη Γαλλία στο προσεχές μέλλον.

“Η αποστολή μας στο padel είναι διπλή. Έχουμε δύο αντικειμενικούς σκοπούς. Καταρχάς, οι νεαροί παίκτες, διότι δεν γίνεται να μεγαλώσεις ένα σπορ όπως αυτό δίχως να χτίσεις πάνω στους νεαρούς παίκτες. Ο δεύτερος τομέας είναι οι γυναίκες στο padel.

Σε άλλες χώρες βλέπουμε πως το ποσοστό των γυναικών μπορεί να φτάσει και το 50% στο σύνολο των παικτών, οπότε δεν υπάρχει λόγος για να μην φτάσουμε και εμείς σε αυτό το επίπεδο μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Είμαστε εδώ για να το επιδιώξουμε αυτό”, ανέφερε σχετικά ο Κολάνζ.

Σημειώνεται πως αυτές οι δηλώσεις έγιναν τις ίδιες ημέρες που στην Τουλούζη διεξαγόταν το Γαλλικό Πρωτάθλημα Νέων για το padel.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις