fbpx

Πέρεθ: “Το καλεντάρι θα γίνει λιγότερο άβολο στο μέλλον”

Πέρεθ: “Το καλεντάρι θα γίνει λιγότερο άβολο στο μέλλον”

Τη θετική πλευρά των αλλαγών που βιώνει σε αυτή τη μεταβατική περίοδο το padel ανέδειξε με δηλώσεις του ο Σέρχιο Πέρεθ. Ο Ισπανός διαιτητής, που τον Ιούλιο ανέλαβε καθήκοντα αθλητικού διευθυντή Ευρώπης και Βορείου Αμερικής για το APT Padel Tour, μίλησε για τις δοκιμασίες που βιώνει σε οργανωτικό επίπεδο το Τουρ το 2022, στεκούμενος όμως στις βελτιώσεις που αναμένονται από το νέο έτος, ειδικά στο καλεντάρι των τουρνουά.

“Είναι αλήθεια πως υπάρχουν πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα, αλλά θα ήθελα να κρατήσω τη θετική πλευρά του πράγματος. Είναι μία γιγαντιαία δοκιμασία να είμαστε παρόντες σε τόσα πολλά μέρη του κόσμου. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι σημαντικό πως διεξήχθη ένας αριθμός από trials για τους παίκτες. Από όποια πλευρά κι αν το κοιτάξεις, οι παίκτες θέλουν απλά να παίζουν.

Το μέλλον της APT θα συνεχίσει να έχει τουρνουά σε εντυπωσιακές τοποθεσίες και εγκαταστάσεις. Υπάρχει μεγάλο πλήθος από promoters που υποστηρίζουν την APT. Το καλεντάρι θα γίνει λιγότερο άβολο στο μέλλον, καθώς υπογράφονται πολυετή συμβόλαια. Πρόκειται για μία συναρπαστική εποχή”, είπε συγκεκριμένα ο Πέρεθ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις