fbpx

Οσάκα για Σερίνα: «Ό,τι πιο σπουδαίο έχει υπάρξει στο τένις»

Οσάκα για Σερίνα: «Ό,τι πιο σπουδαίο έχει υπάρξει στο τένις»

Η 24χρονη Γιαπωνέζα μίλησε για τη Σερίνα Γουίλιαμς λίγο πριν την έναρξη του τελευταίου Grand Slam στην καριέρα της Αμερικανίδας.

Η Ναόμι Οσάκα μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από την πρεμιέρα του φετινού US Open αναφέρθηκε στο πρόσωπο του τουρνουά, τη Σερίνα Γουίλιαμς, για την οποία αυτό θα αποτελέσει το τελευταίο Grand Slam της καριέρας της.

Η Γιαπωνέζα και δύο φορές κάτοχο του τίτλου στη Νέα Υόρκη τόνισε ότι η κληρονομιά που αφήνει πίσω της η Γουίλιαμς είναι μεγάλη υπογραμμίζοντας ότι η Αμερικανίδα είναι ό,τι πιο σπουδαίο έχει υπάρξει στο τένις.

«Νομίζω ότι η κληρονομία που αφήνει είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορείς καν να την περιγράψεις με λόγια», είπε η Οσάκα. 

«Άλλαξε το άθλημα σε μεγάλο βαθμό. Έμαθε το άθλημα σε ανθρώπους που δεν είχαν ακούσει ποτέ για τένις. Νομίζω ότι κι εγώ είμαι προϊόν αυτού. Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς τη Σερίνα, τη Βίνους. Της είμαι ευγνώμων

«Ειλικρινά πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη δύναμη για το άθλημα. Δεν έχω πρόθεση να μειώσω όλα όσα έχουν κάνει ο Φέντερερ ή ο Ναδάλ. Απλώς πιστεύω ότι είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει υπάρξει ποτέ στο άθλημα.»

Η Οσάκα μίλησε και για τη στιγμή που παρακολουθούσε στο Τορόντο τη Σερίνα στο 1ο γύρο του Canadian Open όπου ξέσπασε σε κλάματα. 

«Ήταν πραγματικά περίεργο. Είδα τον πρώτο της αγώνα στο Τορόντο πριν το ανακοινώσει. Για κάποιο λόγο άρχισα να κλαίω γιατί το αισθάνθηκα. Ένιωσα σαν να ετοιμαζόταν για το τελευταίο swing στις ΗΠΑ. Την επόμενη ημέρα το ανακοίνωσε.»

Η Οσάκα θα ξεκινήσει την Τρίτη (30/8) τις υποχρεώσεις της στο φετινό US Open με αντίπαλο την Αμερικανίδα Ντανιέλ Κόλινς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις