fbpx

Παγκόσμιο: Επιβεβαιώθηκαν οι φιναλίστ του Μάστερς

Παγκόσμιο: Επιβεβαιώθηκαν οι φιναλίστ του Μάστερς

Υπόθεση της Νότιας Αφρικής ο τελικός στην κατηγορία ανδρών άνω των 50.

Η ημιτελική φάση ολοκληρώθηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Μάστερς και στην κατηγορία ανδρών άνω των 50 ετών ο Άντριαν Χάνσεν από τη Νότια Αφρική πήρε την πρόκριση νικώντας στα πέντε γκέιμ τον Σουηδό Κρίστιαν Μπόργκβαλ. Αντίπαλός του Χάνσεν θα είναι ο νούμερο ένα του ταμπλό και πρώην νούμερο τέσσερα στην παγκόσμια κατάταξη, ο Ντέρεκ Ράιαν, με τον Ιρλανδό να επικρατεί χωρίς να χάσει γκέιμ του Ρίτσαρντ Τσιν από τη Γουϊάνα.

 Στις γυναίκες άνω των 45 ετών η Λότα Βουόρελα από τη Φινλανδία συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία φτάνοντας στον τελικό μετά από μία δύσκολη νίκη απέναντι στη Γερμανίδα Μέλανι Κράιζελ και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο απέναντι στην Σαμάνθα Χέρμπερτ από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 Στην κατηγορία άνω των 60 ετών γυναικών οι παίκτριες με τις κορυφαίες θέσεις στο ταμπλό, η νούμερο ένα Μάντι Άκιν και η νούμερο δύο Σάρι Νιέμιστο από τη Φινλανδία θα αναμετρηθούν στον τελικό νικώντας την Τζούλι Μουλταμάκι από τον Καναδά και την Τζιλ Κάμπιον από την Ουαλία αντίστοιχα.

Ο Άγγλος Άντριαν Ράιτ και ο Μίκαελ Γκοφ από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα διεκδικήσουν τον τίτλο στην κατηγορία άνω των 80 ετών των ανδρών καθώς και οι δύο νίκησαν με 4-1 τον Μπέρτιλ Βάλι από τη Φινλανδία και τον Τομ Σλάτερι από την Αυστραλία αντίστοιχα.

 Στην κατηγορία άνω των 40 ετών των ανδρών οι ημιτελικοί είδαν τον Ιβάν Φλόρες Βέλα από το Γιβραλτάρ και τον Γερμανό Χάικο Σβάρτσερ, νούμερο ένα και δύο αντίστοιχα στο ταμπλό να παίρνουν τη νίκη χωρίς να παραχωρήσουν γκέιμ. Κανείς από τους δύο δεν έχει χάσει γκέιμ στο τουρνουά και αναμένεται ένας πολύ αμφίρροπος τελικός.΄

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις