fbpx

Σάκκαρη: «Να κατακτήσω το US Open»

Σάκκαρη: «Να κατακτήσω το US Open»

Αισιόδοξη εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη, όταν ρωτήθηκε για το αν μπορεί να σκαρφαλώσει στην κορυφή του US Open.

Στην περυσινή διοργάνωση, η Ελληνίδα τενίστρια είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά. Φέτος, μετράει αντίστροφα για να τεθεί αντιμέτωπη με την Τατιάνα Μαρία τη Δευτέρα (29/8) και αυτή τη φορά φιλοδοξεί να καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους διοργανωτές του US Open, η Μαρία Σάκκαρη τόνισε ότι στόχος της δεν είναι άλλος από το να φτάσει στην κορυφή.

«Προφανώς μπαίνοντας σε ένα τουρνουά, πάντα πιστεύω ότι μπορώ να το κερδίσω. Αυτός είναι ο στόχος μου. Είμαι το Νο.3 στον κόσμο, για κάποιο λόγο. Πιστεύω πως είμαι μια από τις καλύτερες παίκτριες στον κόσμο και ένα από τα φαβορί. Πρέπει όμως να είμαι συγκεντρωμένη, γιατί τα Grand Slams είναι πολύ μεγάλα τουρνουά, δύο εβδομάδων. Έτσι, αν αρχίσεις να κοιτάς το μέλλον, τότε θα παγιδευτείς σε διαφορετικές σκέψεις. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά του κόσμου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σάκκαρη στη συνέντευξη που έδωσε στο tennisnow.com, από το US Open και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Σερένα Γουίλιαμς, με την οποία προπονήθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

«Είχα παίξει με τη Σερένα στο Σινσινάτι, όταν έγινε στα γήπεδα του US Open λόγω της πανδημίας. Την έχω αντιμετωπίσει και στο US Open. Είχα κερδίσει την πρώτη φορά και είχε κερδίσει τη δεύτερη. Πριν λίγες μέρες προπονηθήκαμε μαζί. Η Serena είναι σπουδαία. Είμαι πολύ χαρούμενη για εκείνη. Όταν έμαθα ότι θα κάναμε ξανά προπόνηση, ήμουν πολύ ενθουσιασμένη. Είναι το τελευταίο της τουρνουά εδώ στη Νέα Υόρκη και ήταν μια ευκαιρία που θα είχα μια φορά στη ζωή μου. Για μένα, η Serena είναι η σπουδαιότερη τενίστρια στην open era. Τη θαυμάζω πολύ για όλα όσα έχει πετύχει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις