fbpx

US Open: Ήττα και αποκλεισμός για Παπαμιχαήλ

US Open: Ήττα και αποκλεισμός για Παπαμιχαήλ

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια αποχαιρέτησε πρόωρα τη Νέα Υόρκη γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 σετ.

Έχοντας αρκετά προβλήματα από τη θέση του σερβίς, αλλά και παίζοντας απέναντι σε μια πολύ δυνατή αντίπαλο, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε με 6-2, 6-2 σε 80 λεπτά από την Γιαπωνέζα και Νο. 195 στον κόσμο, Μάι Χοντάνα στο πλαίσιο του 1ου γύρου των προκριματικών του US Open.

Η Ελληνίδα τενίστρια πήρε μόλις 24 πόντους από το σερβίς της (24/59), την ίδια ώρα που η Χοντάνα έδειχνε μεγαλύτερη συνέπεια όχι μόνο από τη θέση του σερβίς (27/42), αλλά και στα ράλι, ενώ παράλληλα ήταν και ιδιαίτερα αποτελεσματική στις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν για break (6/9).

Η αγχωμένη Παπαμιχαήλ δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στην ταχύτατη 22χρονη Γιαπωνέζα, με αποτέλεσμα να ρισκάρει στα χτυπήματά της παίζοντας κοντά στις γραμμές, ωστόσο κάτι τέτοιο εφέρε και αρκετά λάθη.

Η Χοντάνα με τρία break κατέκτησε το 1ο σετ, στο οποίο η Παπαμιχαήλ έφτασε στο μοναδικό της break στο παιχνίδι (5-2), ενώ στο 2ο σκέλος του αγώνα σημείωσε ακόμη τρία, παρά το γεγονός ότι η Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε ιδανικά σπάζοντας το σερβίς της αντιπάλου της.

Η Γιαπωνέζα κατάφερε να μετατρέψει το…εύθραυστο 2-2 σε 6-2 κατακτώντας τα τελευταία τέσσερα games εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο αφήνοντας την Παπαμιχαήλ εκτός τουρνουά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις