fbpx

Παστόρ: “Η FIP βυθίζει τις πιθανότητές μας να μπούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες”

Παστόρ: “Η FIP βυθίζει τις πιθανότητές μας να μπούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες”

Τα βέλη του προς την παγκόσμια ομοσπονδία εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ATP Padel Tour.

Επίθεση προς τη Διεθνή Ομοσπονδία Padel (FIP) πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ATP Padel Tour, Φαμπρίς Παστόρ. Ο επικεφαλής του μεγάλου Τουρ θεωρεί πως το διεθνές διοικητικό όργανο του padel παρουσιάζει μία επιζήμια συμπεριφορά για το σπορ, στερώντας του την ευκαιρία να έχει παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στο Λος Άντζελες.

“Η FIP με την ακραία συμπεριφορά της να επιζητά μόνιμη αποκλειστικότητα, βυθίζει τις πιθανότητές μας να είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2028. Η ίδια είναι το επίκεντρο της σύρραξης που υφίσταται αυτή τη στιγμή στο σπορ. Είναι κάτι στενάχωρο, καθώς όλοι οι βασικοί δρώντες είναι έτοιμοι να δουλέψουν. Αντί να παίξει (η FIP) τον ρόλο της, να προσπαθήσει δηλαδή να οργανώσει και να ενώσει τις διαφορετικές διοργανώτριες αρχές, αυτό που κάνει είναι να διχάζει τους δρώντες.

Πώς περιμένετε έναν διεθνή οργανισμό τόσο σοβαρό όπως η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, παρά την εγγύτητά της, τις εγκαταστάσεις και τις διασυνδέσεις που έχει ο Λουίτζι Καράρο χάρη στον πατέρα του, πρώην δήμαρχο της Ρώμης, πρώην υπουργό της Ιταλίας και επιφανές μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής, πώς περιμένετε να δεχθεί τέτοιον ερασιτεχνισμό; Το σπορ μας αναπτύσσεται ραγδαία, θεωρώ πως είναι αρκετά ώριμο για να γίνει μέλος της Ολυμπιακής οικογένειεας, αλλά όχι σε ένα τόσο ασταθές και ανθυγιεινό περιβάλλον. Είναι πολύ κρίμα και σπατάλη χρόνου όλο αυτό”, ήταν τα αιχμηρά λόγια του Παστόρ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις