fbpx

Παγκόσμιο Νέων: Στον τελικό η Αίγυπτος

Παγκόσμιο Νέων: Στον τελικό η Αίγυπτος

Μετά τη νίκη επί του Πακιστάν απαντώντας για την ήττα του 2016.

Την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων θα έχει η Αίγυπτος καθώς η νούμερο ένα ομάδα στην παγκόσμια κατάταξη νίκησε τη νούμερο τρία ομάδα του κόσμου, το Πακιστάν, περνώντας στον τελικό για ένατη διαδοχική διοργάνωση. Το Πακιστάν ήταν η τελευταία ομάδα που στέρησε το τρόπαιο από την Αίγυπτο το 2016 ωστόσο αυτή η αναμέτρηση ήταν διαφορετική με τον Καρίμ Ελ Τορκεϊ να παίρνει το πρώτο γκέιμ απέναντι στον Χαμζά Χαν με 11-8. Ο Χαν προηγήθηκε στο δεύτερο με 5-1 αλλά ο Ελ Τορκεϊ το έκανε και αυτό δικό του με το ίδιο σκορ κάνοντας το 1-0 για την Αίγυπτο όταν πήρε και το τρίτο με 11-5.

 Το Πακιστάν απάντησε στο δεύτερο ματς με τον Νούρ Ζαμάν, νούμερο δύο στο ατομικό, ο οποίος νίκησε τον Μοχάμεντ Νάσερ. Ο Πακιστανός κυριάρχησε στο πρώτο γκέιμ με 11-3 αλλά ο Νάσερ απάντησε στο επόμενο με 11-7. Ο Ζαμάν συνέχισε να παίζει επιθετικά και με χτυπήματα ακριβείας και πήρε το τρίτο με 11-3 κάνοντας στην συνέχεια το 1-1 για το Πακιστάν καθώς πήρε το τέταρτο με 11-6.

 Στο καθοριστικό ματς όλα θα κρίνονταν από τον 14χρονο Αιγύπτιο, τον Μοχάμεντ Ζακάρια και τον 18χρονο Πακιστανό, τον Ασάμπ Ιρφάν. Ο Ζακάρια πήρε το πρώτο γκέιμ με 11-6 αλλά ο Ιρφάν απάντησε στο επόμενο με 11-7. Το τρίτο γκέιμ είδε τον Ιρφάν να προηγείται 9-6 αλλά ο Ζακάρια ισοφάρισε σε 9-9 και επιβλήθηκε με 13-11. Ανεβασμένος από τον τρόπο που πέρασε μπροστά ο Ζακάρια προηγήθηκε στο τέταρτο γκέιμ με 5-2 με τον Ιρφάν να ισοφαρίζει σε 6-6 και μετά σε 7-7. Ο 14χρονος βρέθηκε σε ματς μπολ και αξιοποίησε την ευκαιρία δίνοντας την πρόκριση στην Αίγυπτο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις