fbpx

Παγκόσμιο Νέων: Παρούσα στον τελικό η Αγγλία

Παγκόσμιο Νέων: Παρούσα στον τελικό η Αγγλία

Νίκησε 2-0 τη Μαλαισία και θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στην Αίγυπτο.

Παρούσα στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος νέων θα είναι η Αγγλία καθώς η νούμερο δύο στην παγκόσμια κατάταξη νίκησε τη Μαλαισία και θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τίτλου και νούμερο ένα κόσμου Αίγυπτο. Η Αγγλία, που είχε εύκολο έργο στα προημιτελικά απέναντι στη Ολλανδία, έκανε ιδανική αρχή με τον Φίνλεϊ Γουίτινγκτον που αξιοποίησε το γεγονός ότι ο αντίπαλός του, Γιοακίμ Τσούαχ, ερχόταν από ένα ματς πέντε γκέιμ στα προημιτελικά. Η Αγγλία πήρε το προβάδισμα με τον παίκτη της να νικά με 11-8, 11-1 και 11-9.

 Η ισορροπία επανήλθε με τον Αμισενράζ Τσανταράν καθώς ο 18χρονος πήρε το πρώτο γκέιμ με 11-9 απέναντι στον Σαμ Όσμπορν-Γουάιλντ και παρά το γεγονός ότι ο Άγγλος πήρε το δεύτερο με 12-10, ο Τσανταράν έκανε δικά του τα επόμενα δύο με 11-9 και 11-4.

 Με το ματς στην ισοπαλία, τόσο ο Τζος Μπράιαντ όσο και ο Χαρίτ Ντανιάλ Ζέφρι ήξεραν ότι διεκδικούσαν τον τίτλο του πρωταγωνιστή. Ο Μπράιαντ πήρε το πρώτο γκέιμ με 11-3 με τον 17χρονο Άγγλο να παίρνει και τα επόμενα δύο και όπως αποδείχθηκαν τελευταία με 11-3.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις