fbpx

Σινσινάτι: Η κλήρωση της Σάκκαρη

Σινσινάτι: Η κλήρωση της Σάκκαρη

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται στο κάτω μέρος του ταμπλό του Σινσινάτι αποφεύγοντας το μεγάλο φαβορί και Νο. 1 του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ.

Η Μαρία Σάκκαρη από τη μία κατάφερε να αποφύγει τα πολύ μεγάλα ονόματα της WTA, τα οποία βρίσκονται στο πάνω μέρος του ταμπλό, ωστόσο θα πρέπει να δείξει την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση για να προχωρήσει ψηλά στο 1000άρι τουρνουά του Σινσιάντι το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 14- 21 Αυγούστου.

Η Σάκκαρη, ως Νο. 4 του ταμπλό, πέρασε bye από τον 1ο γύρο, ενώ στο 2ο θα αντιμετωπίσει είτε τη Βελγίδα και Νο. 43 του κόσμου, Άλισον φαν Έετφανκ, είτε παίκτρια που θα προέρχεται από τα προκριματικά, ενώ αμέσως μετά και σε περίπτωση πρόκρισης είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει την Τσέχα (Νο. 14) και πρώην Νο. 1 του κόσμου, Καρολίνα Πλίσκοβα, από την οποία ηττήθηκε στον ίδιο μάλιστα γύρο (3ο) στο τουρνουά αυτής της εβδομάδας που διεξάγεται στο Τορόντο (7-14/8).

Αν η 27χρονη προχωρήσει φτάνοντας στα προημιτελικά, τότε είναι πολύ πιθανό να βρει στο δρόμο της την Αμερικανίδα και Νο. 7 του κόσμου, Τζέσικα Πεγκούλα, είτε μια εκ των Μπιάνκα Αντρέσκου (Νο. 53) και Καμίλα Τζιόρτζι (Νο. 29).

Σε πιθανή πρόκριση στα ημιτελικά, λογικά θα την περιμένει είτε η Νο. 2 της κατάταξης της WTA, Ανέτ Κόνταβεϊτ, είτε η Άρινα Σαμπαλένκα (Νο. 6).

Σε περίπτωση που η Σάκκαρη καταφέρει να φτάσει στον 5ο τελικό καριέρας στην WTA τότε πιθανή αντίπαλος θα είναι η Νο. 1 του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ, ενώ υποψήφιες φιναλίστ είναι τόσο η Ισπανίδα και Νο. 3 στην κατάταξη, Πάουλα Μπαντόσα, είτε η Τυνήσια Ονς Ζαμπέρ (Νο. 5).

Το πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη

1R: Bye

2R: φαν Έετφανκ (Βέλγιο)/ Παίκτρια από τα προκριματικά

3R: Πλίσκοβα (Τσεχία)

QF: Πεγκούλα (ΗΠΑ)/Αντρέσκου (Καναδάς)/Τζιόρτζι (Ιταλία)

SF: Κόνταβεϊτ (Εσθονία)/Σαμπαλέκα (Λευκορωσία)

F: Σφιόντεκ (Πολωνία)/Μπαντόσα (Ισπανία)/Ζαμπέρ (Τυνησία)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις