fbpx

Στις “16” του Τορόντο η Σάκκαρη

Στις “16” του Τορόντο η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε το εμπόδιο της Αμερικανίδας Σλόαν Στίβενς παίρνοντας την πρόκριση στον 3ο γύρο του National Bank Open.

H Σάκκαρη είχε μια δύσκολη πρεμιέρα στο ATP Masters 1000 του National Bank Open, επικρατώντας στα τρία σετ της Αμερικανίδας και Νο. 59 του κόσμου Σλόαν Στίβενς με 6-2, 4-6, 6-2 μετά από 2 ώρες και 10 λεπτά.

Η Ελληνίδα τενίστρια έγινε η πρώτη παίκτρια που εξασφαλίζει την πρόκριση στις “16” του τουρνουά, ενώ παράλληλα αυτή ήταν η πρώτη νίκη καριέρας στο Τορόντο, καθώς οι προηγούμενες δύο στη διοργάνωση, είχαν σημειωθεί στο Μόντρεαλ.

Η Νο. 4 του κόσμου, που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 36 winners, 27 αβίαστα λάθη, αλλά και 5/12 break-points, έκανε ένα εκπληκτικό ξεκίνημα κατακτώντας το πρώτο σετ με 6-2 μετά από 36 λεπτά, έχοντας ως στήριγμα το εξαιρετικό της σερβίς από το οποίο παραχώρησε μόλις τρεις πόντους, όλους από το δεύτερο σερβίς.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την 27χρονη, η οποία δεν έδειξε την ίδια συνέπεια στο σερβίς με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο break από την Στίβενς που πήρε προβάδισμα με 5-1.

Παρά το γεγονός αυτό η Σάκκαρη πάλεψε και κατάφερε με τρία σερί games να μειώσει σε 5-4, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να διεκδικήσει τίποτα περισσότερο από το το σετ.

Ωστόσο, από τα μέσα του τρίτου σετ η Σάκκαρη κατάφερε να μετατρέψει το 2-2 σε 6-2 κατακτώντας τα τελευταία τέσσερα games του αγώνα και μαζί την πρόκριση για την επόμενη φάση εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Αμάντα Ανισίμοβα και Καρολίνα Πλίσκοβα.

https://www.youtube.com/watch?v=JQSNSCHi74c
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις