fbpx

Πιστεύει στη Ραντουκάνου ο ΜάκΕνρο

Πιστεύει στη Ραντουκάνου ο ΜάκΕνρο

Ο Αμερικανός αποκάλυψε ότι θα στηρίζει τη Βρετανίδα τενίστρια στο φετινό US Open αλλά και στην συνέχεια.

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την Έμμα Ραντουκάνου μίλησε ο Τζον ΜάκΕνρο για τις ικανότητές της στο κορτ. «Δεν περνάς από ένα τουρνουά που να μην έχεις χάσει σετ και να νικάς μερικά από τα κορυφαία ονόματα και να μην είσαι σπουδαίος παίκτης», είπε. Ο ίδιος, τρεις φορές πρωταθλητής του Γουίμπλεντον, είπε ότι δεν δίνει σημασία σε εκείνους που δεν μπορούν να εκτιμήσουν τις ικανότητές της. «Μην ρωτάτε αν η Ραντουκάνου θα γίνει καλή παίκτρια επειδή είναι ήδη μία σπουδαία παίκτρια. Κανείς δεν κερδίζει μέιτζορ αν δεν είναι σπουδαίος παίκτης και ελπίζω να το πιστεύει αν και πολλά έχουν αλλάξει για εκείνη από τότε».

 Ο Αμερικανός που πλέον ασχολείται με τον σχολιασμό και τις περιγραφές των αγώνων τένις, πρόσθεσε ότι δεν την έχει συναντήσει ακόμα αλλά ως οπαδός της ελπίζει να έχει σύντομα την ευκαιρία. «Δεν είμαι κοντά της, για την ακρίβεια δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Ελπίζω να έχω σύντομα την ευκαιρία επειδή προφανώς είναι μία πνοή φρέσκου αέρα. Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι, ένα όμορφο κορίτσι και παίζει σπουδαίο τένις. Τι να μην σου αρέσει;». Η Ραντουκάνου δεν μπόρεσε να πιάσει το ίδιο επίπεδο μετά τη νίκη της στο US Open του 2021 και είχε να αντιμετωπίσει και μία σειρά τραυματισμών. «Είναι σκληρό να τη βλέπεις να υποφέρει αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται χρόνο. Χρειάζεται την κατάλληλη σταθερότητα και τους ανθρώπους γύρω της και δεν γνωρίζω τι γίνεται εκεί».

 Η Ραντουκάνου έχει συγκρουστεί πολλές φορές με τα βρετανικά ΜΜΕ δηλώνοντας ότι δέχεται υπερβολικά σκληρή κριτική για κάποια στην ηλικία της που έχει ήδη πάρει Γκραν Σλαμ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις