fbpx

Κασάτκινα: «Είναι αδύνατον να ζεις στην ντουλάπα»

Κασάτκινα: «Είναι αδύνατον να ζεις στην ντουλάπα»

Η Ρωσίδα τενίστρια αποκάλυψε ότι έχει σχέση με την αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Νατάλια Ζαμπιάκο.

Σε συνέντευξή της με τη Ρωσίδα μπλόγκερ Βίτβα Κραβτσένκο η Ντάρια Κασάτκινα δήλωσε ότι το να ζεις στη ντουλάπα είναι αδύνατον και βρήκε έμπνευση από τη Ρωσίδα αθλήτρια του ποδοσφαίρου Νάντια Καρπόβα που αποκάλυψε τις σεξουαλικές της προτιμήσεις τον περασμένο μήνα. «Η Νάντια δεν βοήθησε μόνο τον εαυτό της με αυτή την αποκάλυψη αφαιρώντας ένα βάτος από πάνω της αλλά βοήθησε και άλλα πρόσωπα».

 Η νούμερο 1 του τένις στη Ρωσία έχει τη δωδέκατη θέση στην παγκόσμια κατάταξη και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του γαλλικού όπεν, το καλύτερο αποτέλεσμά της σε Γκραν Σλαμ. Στην συνέχεια η Κασάτκινα ανέβασε φωτογραφία με τη Ζαμπιάκο στο λογαριασμό της στο Instagram. «Πάρα πολλά θέματα είναι ταμπού στη Ρωσία. Αυτή η συζήτηση που κάποιος θέλει να γίνει γκέι ή γίνεται γκέι είναι γελοία. Δεν υπάρχει κάτι ευκολότερο από το να είσαι στρέιτ. Αν υπήρχε επιλογή, κανείς δεν θα ήθελε να γίνει γκέι. Γιατί να κάνεις τη ζωή σου δυσκολότερη, ειδικά στη Ρωσία; Ποιο είναι το νόημα;», είπε.

 Η Κασάτκινα συνέχισε λέγοντας ότι ίσως να μην είναι ποτέ ικανή να πιάσει το χέρι της Ζαμπιάκο δημόσια στη Ρωσία. Η ίδια αναφέρθηκε και στον πόλεμο στην Ουκρανία χαρακτηρίζοντας την κατάσταση ως τον απόλυτο εφιάλτη και έναν πόλεμο που πρέπει να τελειώσει. Η Ρωσίδα δεν πήρε μέρος στο Γουίμπλεντον καθώς Ρώσοι και Λευκορώσοι αθλητές δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις